Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] 1.Bota który robi wrota alfa, gamma i te czwarte. 2 I bógu ulb programu który robi wrotka, to znaczy że mnie wrotka aljeny omijają.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. te czwarte to delta , a do niej nie ma zadnego bota , bo alieny sa pomieszane -- inna predkosc itp. Do 3 pozostalych KBot/Ibot najlepszy.

2. nie znam sie na cheatach/bugach

Edytowane przez PedoĐres

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

Jaki kurwa debil. Nie mogłeś napisać krócej tematu a treść tematu napisać w poście? Listę z tematami zjebałeś tym i jak to teraz wygląda, a tak ładnie było. Do tematu: poszukaj na forum, jest tego pełno!

Opublikowano

Ja pierdole, mogłeś napisać w nazwie "szukam bota/bugu do wrót" a nie rozjeżdzać całą stronę. -.^

Vallhalla Exim, ibot, kbot i biobot - boty ktore robia wrota (sry, jezeli jakis pominalem).

Opublikowano (edytowane)

Poto jest kurde tresc posta , zeby tamsie rozpisywac -.- , a nie rozszerzac nam cala strone ...

1.Te czwarte to delta i chyba żaden bot ich nie zrobi . i/Kbot robia A B C.

2. War Tool

2. nie znam sie na cheatach/bugach

Jak się nie znasz to się nie odzywaj ... -.-

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano (edytowane)

No przecież dawno już było takie info na MPC i jeszcze kilka tematów typu "Aaa straciłem wrota bo WarTool nie działa !!!"

Edytowane przez creative7
www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Jeśli tak to sorry , bo ja takiego czegoś ani nie widziałem na oczy ani nie słyszałem od nikogo. Mi sie wydaje ze caly czas działa. A pozatym stracic jedno zycie to nie tragedia ...

Opublikowano

Jeśli tak to sorry , bo ja takiego czegoś ani nie widziałem na oczy ani nie słyszałem od nikogo. Mi sie wydaje ze caly czas działa. A pozatym stracic jedno zycie to nie tragedia ...

Nie wiem, od kiedy jesteś na dziale darkorbit, ale przeglądnij sobie np. TuT Jak wyskoczyć z GG, ostatnie posty, i tego typu rzeczy. Jeśli działa, to się bardzo cieszę, jeśli nie, cóż, pozostaje dalej robić ręcznie i się denerwować...

Opublikowano

W delcie jest inny problem, chodzi o alieny które mają tą barierę że nie można ich bić do puki nie ubijesz innych, a jak wiadomo bot zaznacza aliena tego który jest najbliżej, a często jest tak że np. pierwszy podlatuje sibelon, a sibelonity chowają się za nim i tu jest problem. Bo jak bot zaznaczy Sibelona to już nie zmieni na sibelonita.

ref