Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT] Projekt LightBot v.0.1 2011

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Za Dwa tygodnie już ; )

Chcemy jeszcze dopracować , dodamy Video Tut , znowu dopracujemy. I wydamy bota ;]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

yyyy tak dlugo... Juz sie niemoge toczekac :D

Nie dalo by sie tego jakos przyspieszyc ?? :D

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Opublikowano

@niestety nie ;D

14 sierpnia bedzie Video Tut ;] na 100%

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

@Up

Żeby zaprezentować co jest w fazie testów.

Za 2 miesiące to wy będziecie testować ,więc jakaś reklama powinna być ;}

Opublikowano

Cieszę się, że wreszcie jakiś porządny bot ma wyjść :D. Kupno za SMS także jak najbardziej trafione bo nie każdy ma konto bankowe. Co do propozycji... Nie dałoby się zrobić czegoś co całkowicie zablokowałoby HS? Jest kilka tematów o tym ale żaden nie jest na 100% pewny. Ludzie blokują to bypassem, firewall'ami a bany lecą mimo to.

Jeszcze takie pytanie. Skoro ten bot ma mieć te same funkcje co EM to czy też będzie na nim fishbot?

qsHVsoT.png

Opublikowano

@up

Sposoby do blokady będą dodane razem z botem ; ) w 90% bezpieczne .

Więc używanie bota będzie w 95% bezpieczne chyba ze z modem . Wtedy w 85% ;]

Ja testuje go już od prawie miesiąca [ chodzi mi 9 botów naraz ] po 1 godzine dziennie.

Co do fishbota . Tak będzie !

Jest napisane w CO MUSIMY ZROBIĆ : }

Opublikowano

Czyli rozumiem że to jak na razie jest tylko zapowiedź ? A oficjalne oddanie bota do użytku 1 października... Proponuje żeby przez te dwa miesiące oddać bota tak jak zrobili to z Em2 ( oczywiście w fazie testów ). Najpierw narobili sobie popularności i rozreklamował bota, a potem to wykorzystał i nabił kasy :) Proste...

A tak jeszcze poza tym... było chyba z 1000 zapowiedzi, obietnic i zapewnień o "darmowych botach" i o "cracowaniu" Em2... życzę powodzenia i oby nie okazało się kolejną "wieczną obietnicą" :)

#JustTheWay

Opublikowano

@up

Tak jest to zapowiedź tego co już nie długo będzie ;)

Bot teraz jest testowany przez nas.

Po co mamy udostępniać bota teraz jak połowa funkcji nie działa ?

Faza testów dla userów MPC będzie 1 paź. Cały miesiąc lub dłużej za Free...

Jak ja coś mówię to to robię.

Nie da się scrackować Em2 jak i naszego bota nie będzie można ; ]

Opublikowano

@up

No i właśnie o to mi chodzi :) W Twojej wypowiedzi widzę że nie obiecujesz gruszek na wierzbie tylko po prostu robisz ... to mi się podoba. Ale też może i lepiej że wy go testujecie niż użytkownicy... zaraz każdy miał by jakieś swoje "ale" :) Powodzenia życzę

#JustTheWay

Opublikowano

@Up

Dziękujemy ;]

Byśmy już teraz dali do testów ,ale to nie ma sensu i przez to ,że występują teraz crashe . Byśmy zniechęcili użytkowników.

A tak dopracujemy i każdy będzie zadowolony ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...