Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy chce ustanowic na wlasnym serwie jakiegos warpa to wyskakuje mi napis permission denied prosze o pomoc :(

Opublikowano

Permission blokuje zrobienie warpa. Może masz źle skonfigurowane??

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Pobierz moje ;)

To jest ukryta treść, proszę

Ja sprawdzałem czy all działa przy warp0z więc nie powinieneś mieć kłopotów :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Aha...

To pobierz pliki krzysztofy :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

tez mam pliki krzysztofa ale jakich bym nie wziol plikow pisze ze nie mam dostepu jak wpisuje np /setwarp las pisze Permission Denied

Opublikowano

A masz admina??

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Słuchaj, wejdź do plugins/permissions/world.yml

i tam sobie dopisz:

Nick:

group:Admin

permissions:

i tak samo z moderatorami, vipami i kidmodami :-)

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@Up

A od czego jest permissionsplus -.- . Jak tak wpisze to mu i tak nie zadziała bo musi być odstęp żeby nie wyszło że każda rzecz jest osobno ;)

W plikach krzysztofy ma pokazane jaką komendę wpisać

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

On chyba nie umie dodać do permissions więc sobie nie poradzi ;)...

1390144171-U592769.png

Opublikowano (edytowane)

juz nic nie ogarniam :/ mam pliki krzysztofa ale co gdzie i jak mam wpisac ?? mąka na twoich plikach jest to samo :/

Edytowane przez Michaf
Opublikowano

mam pliki by Zaes warpy tam dzialaja prubowalem troche z permission ale gdy zmienial w plikach wlasciciela serwa na kolege i zmieniam na jego ip bo on powinien tego serwa utrzymywac to pisze ze ip jest zle :/ co mam zrobic

Opublikowano

jest to serwer hamachi te pliki dzialaja mi lecz mojemu koledze nie nawet jak zmienie wszysko na niego :/