Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was wielką prośbę. Nie długo kupuję premium i już szukam skina dla siebie. Znalazłem już jeden na pewnej stronie, ale chciałbym abyście mi trochę go ulepszyli, bo chciałbym mieć oryginalnego i ładniejszego skina :) .

Screeny:

1312125710-U311049.png

1312125717-U311049.png

Link do strony gdzie znalazłem tego skina:

To jest ukryta treść, proszę

6 skin w razie czego ;)

Co do poprawienia?:

-Chciałbym abyście podwyższyli te spodnie aby nie było widać tych gaci :D .

-Jakoś ładnie poprawić buty :) .

-Na środku nóg dać jakby kreskę, aby było widać, że ma dwie nogi a nie jedną :D

-Uwaga! Bardzo was proszę abyście dali mi dwie wersje - Murzyna (tego co wam podałem) i z normalną skurą. (Chcę zobaczyć czy lepiej grać białasem czy murzynem xD )

Nagroda:

No cóż. Nie wiele niestety mogę wam dać. Jedynie jak każdy. + lub minusiki i 5 na profilu, lub kliknięcie na jakiś link. Wiem, że to mało, ale może znajdzie się jakaś osoba która nie musi mieć wszystko za wielką nagrodę :) .

Opublikowano

Świetny skin!

Tylko trochę mnie nie zrozumiałeś z tymi nogami. Chodziło mi aby nogi zostały takie jak są ale była na nich kreska aby było widać, że są oddzielone. Albo jeżeli chcesz oddziel buty w sposób jaki zrobiłeś spodnie. Jak chcesz :) .

Spoko pojutrze mogę poczekać ;) .

Opublikowano

Tak to samo ubranie. Co do nóg to oddziel buty od siebie aby ładnie wyglądało, bo trochę dziwnie wygląda, że nogi są oddzielone a buty nie ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...