Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Niemoge Uruchomic

487xcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj sobie gralem cacy wszystko potem wszyscy polacy na wolaj zaczeli pisac ze sa duze lagi ale ja zbytnich niemialem poczym po chwili wylogowalo mnie i od tej pory niemoge sie zalogowac na metina na zadne ch ani z spolszczonego ani z chinskiego w czym problem bo albo mam tak ze wybieram postac jak ma sie juz pokazac okno loadingu to wywala mnie do glownego menu albo postac stoi w miejscu (wybierz postac) i niewiem co sie dzieje poczekalem myslalem ze to kazdy ma ale moglega mowil ze juz sobie normalnie gra oco moze biegac ? :/

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Teraz mam taki problem mam na kacie 2 postacie sure i woja gdy sie zaloguje na sure jest wszystko ok ale gdy chcem na woja sie lognac to wywala mnie :/ jakby na 1 kacie jedna postac byla zbugowana

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano
Teraz mam taki problem mam na kacie 2 postacie sure i woja gdy sie zaloguje na sure jest wszystko ok ale gdy chcem na woja sie lognac to wywala mnie :/ jakby na 1 kacie jedna postac byla zbugowana

też mam 2 postaie nie mam żadnych problemów

• Dodaj nową pozycję...