Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exp Archerem.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 30 lv. Ninja Archer

Buty na 1 lvl 1k hp

kolcza maska +9

bojowa +6

ubranie na 18 +6

luk +9

i srebnry miecz +5

Co teraz mam kupic..?

Jesli luk to sr czy um

Fms czy kozy ?

Prosze o rade doswiadczonego archera ^^

Opublikowano

Jelonek +9 średnie 40% +

do expa solo

Kozy +9 dobre kd +3/+4 średnie 32% +

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano (edytowane)

Musisz mieć zbrojke na 26 +6 co najmniej pozniej se zrobisz zbrojke na 34(chyba ubranie zabojcy+gdzies tak 7 i z pz) jelonek+9 z kd +3,4 zrob um do pvp a kozy+9 kd +3,4 do expa zrob śr.Zrob jeszcze pięciokątną +7 powiedzmy maska jest dobra butki ujdą(ale pozniej zrob butki z pz ) masz jakiś naszyjnik branze i kolce ??To ci polecam zrobić naszyjnik na 20+lvl +6 moze byc z pz kolce jak dobijesz 34 to zrobisz se ebonitowe na +9 a branza tez by się przydalo z pz.Niewiem czy tak dokladnie oto ci chodzilo ale zrobilem taki spis :) Niewiem czy jeszcze ci wymieniac bony ^^Jak coś to pisz na pw jakie bony chetnie pomoge :)

Liczę na + :D

Edytowane przez ExtremeJacoB
Opublikowano

luraj na BO / kup jelona śr 30+ i na marmurach w v1/v2 z buffem.

z buta kozy, albo masz wysokie średnie i pizgasz dużo hitami lub wysokie umki i pizgasz ze skilli na amen.

Opublikowano

ja Ci radze narazie expić na Bo( lurować ) do 35 potem zrób boja idź na metki do m2 i zarabiaj na jelonki sronki i duperonki co tam chcesz taka moja rada ..

Powrót ! 26.09.11

Opublikowano

Bla bla bla...

Nie patrz na deff! Rob tak kup przedmioty z bonem na HP najlepiej 2 tys. Nastepnie wyposaz sie w Pierscien doswiadczenia(IS), przepustki, troche kasy, JELONEK +6/+7/+8/+9 35 sr+ z KD potwora +4 i kryta +4 i marmurki.

Lecisz na szpony w V2 i bijesz po 1 grubce, koniec kropka .!

Radze po 50 poziomie kupie jeszcze rekawice zlodzieja bo bodzie beda ladnie lecialy :)

Szybciej nie wyexpisz samemu! ( tylko tym sposobem)

Ja tym sposobem z 30 lvla do 61 w 1 dzien:)

Tylko musisz miec sporo kasy na start !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...