Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Chciałbym, aby ktoś zdradził mi sposób na wyłączenie paska FPS (tego po naciśnięciu F3). Nie wnikajcie w szczegóły dlaczego chcę go wyłączyć - to moja sprawa.

Za dobrą odpowiedź daję limit i 5 na profilu.

Opublikowano

Mu chyba chodzi o to żeby go skasować po prostu ;) i po kliknięciu f3 go nie było xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano (edytowane)

Nie, on chce wyłączyć, więc F3 (nie wnikam w to, ale chyba dlatego, że przeszkadza).

Jeżeli chodzi Ci o wyłączenie całkowite ponieważ no nie wiem.. Masz jakiś inny program co działa an F3 musisz przekonfigurować ten 2 program, z MC tego nie zrobisz. No chyba, że napiszesz moda do MC :)

@2x Down, a co napisałem?

Edytowane przez Geoning
Opublikowano

Najlepsze jest to że jesteście pewni że chodzi mu o F3 :D Zeby nie było spamu napisze to co wszyscy przedemną .

To jest ukryta treść, proszę

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

A nie łatwiej odnaleźć plik który zmienia w kodzie gry to po kliknięciu f3? Jest mod dzięki któremu możemy widzieć jaki jest biom no i tam musi zmieniać coś w kodzie gry ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano (edytowane)

Najwidoczniej większość tutaj odpowiadających żle mnie ku*wa zrozumiała! Nie róbcie z siebie idiotów - chodzi mi o wyłączenie wskażnika pokazującego FPS - Tylko tego!

Nie umiecie czytać ze zrozumieniem?!

W 1 poście napisałem, że chodzi mi o wyłączenie paska, który pokazuje FPS... Skoro napisałem "tego, po naciśnięciu F3' to wiem, którym przyciskiem wyłączyć wszystko, - A chodzi mi jedynie o wyłaczenie paska FPS!

Mam nadzieję,że znajdzie się ktoś, kto mnie zrozumie...

@Mąka - Ja do tego się nie mieszam bo jeszcze coś zwalę - może Ty coś poradzisz?

japierdolea.jpg

Edytowane przez AlcatrazZ
Opublikowano

@UP: Bardzo śmieszne. :mellow:

Nie da się tego zrobić bez modyfikowania plików gry. Ciekawe, czy ktoś w ogóle takowego moda zrobił. :unsure:

Opublikowano

WoW ale was zgasil xD a Modyfikuj pliki w grze innego wyjscia nie ma :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7