Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Jest W Końcu Z Tym Is Na Longjuyt2

muszi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to sie za przeproszeniem pier*** chcialem ci dac ale ty jestes chamski pies, wiec cmoknij mnie w lewe jajko

DAJ MI TEGO -- nie bądz żyła z góry thx :)

minus+new+blk.jpg

Opublikowano
to sie za przeproszeniem pier*** chcialem ci dac ale ty jestes chamski pies, wiec cmoknij mnie w lewe jajko

Przepraszam a "Wujka Google" nie znasz, żebym ja musiał ci tłumaczyć wiadome rzeczy?

Opublikowano

ej kurwa jest sprawa co sie dzieje obecnie na longju i co jest z IS naprawiają jak wiecie to pisać

Opublikowano

Is przed chwilą działał na porcie 5555 ale przed chwilą się zepsuł. GM napisał, że przez pół godziny będzie coś robił z is i żeby się wylogować z longjuyt2.

Opublikowano
Is przed chwilą działał na porcie 5555 ale przed chwilą się zepsuł. GM napisał, że przez pół godziny będzie coś robił z is i żeby się wylogować z longjuyt2.

Po angielsku czy chinsku gadasz z GMem?

Opublikowano

LUDZIE!!!!!!!!!

Stronka i IS i wszystko inne OFF. Robią poprawki bo chinolskie hakery kupywały wszycho za 0SM i sie wkurzyli GM i zaczęli remontować IS. Może po zremontowaniu nie będzie na nim tak lagować. Przed chwilą GM oznajmił na serwerze że serwer tez na 6 godz OFF bo luki są i muszą je zatkać.

Sry berlin.longjuyt2.com:5555\shop działa. Ale u mnie są dziwne problemy z My_SQL. Wszystkie My SQL błędy. Nawet zalogować sie nie idzie bo My SQL wysiadło

@DOWN Może się nie znam ale mi wyskakują błędy. A i dz za wyjaśnienie

max 800 x200

Opublikowano
Sry berlin.longjuyt2.com:5555\shop działa. Ale u mnie są dziwne problemy z My_SQL. Wszystkie My SQL błędy. Nawet zalogować sie nie idzie bo My SQL wysiadło

Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj na temat MySQL ..., Po prostu jak serwer OFF to jak ma się łączyć z bazą?

Opublikowano

ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz piszą tu jakiś czas że KURWA są poprawki na IS i na longjuyt2 ale ty kurwa nie umieszcz chyba czytać skoro masz nad twoim posranym pytaniem odpowiedź ja nie wiem ile ty masz lat dzieciaku pojebany

Opublikowano

W 100% popieram przedmówce. Te kretyńskie posty, potrafią każdego ostro pod buzować.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...