Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelająca noga

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

planetterrorDM_468x447.jpg

Nic bardziej poważnego. Ja tak mam cały czas, tylko że na kolanie, ale przejść się do lekarza nie zaszkodzi. Ja byłem, tylko już nie pamiętam co mówił (chyba miałem czymś smarować).

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Od około 2 lat mam ten sam problem. strzelaja mi stawy kolanowe tak samo nadgarstki, kark, palce u rąk i nóg lecz nic z tym ne robie bo nie odczuwam bólu lecz irytuje mnie odgłos strzelania

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Podobno 4flex pomaga ale nie stać mnie na takie wydatki.

Linia suplementów diety 4Flex – niezastąpiona w trosce o sprawne stawy i komfort aktywnego życia

Preparaty 4Flex zawierają ultranowoczesny, łatwo przyswajalny hydrolizat kolagenu FORTIGEL w najwyższej na rynku dawce. Zaawansowania technologia produkcji pozwala na otrzymanie zmikronizowanych peptydów kolagenowych, które docierają do stawów w formie aktywnej. Oddziaływując bezpośrednio na komórki chrząstki FORTIGEL stymuluje syntezę kolagenu typu II oraz proteoglikanów, będących głównym budulcem tkanki chrzęstnej. Zawarty w preparacie kolagen działa profilaktycznie i regenerująco na tkankę chrzęstną. Dodatkowo kolagen zawarty w preparacie 4Flex ma korzystny wpływ na skórę, włosy i paznokcie.

http://www.4flex.pl/

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Jedz galaretke ona regeneruje stawy mozliwe, że ci pomoże bez kupowania zbednych maści itp.

To strzelanie jest może przez to, że masz za mało jakis witamin czy czegos :D

Info z jednej ze stron:

zawarta w niej żelatyna wspomaga regeneracje stawów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...