Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dam radę?

KBotix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez jakie wrota przejdzie KBot z takim wyposażeniem?

Vengeance bez designu...

CPU-Autorakiety , Robot naprawiający 3 , CPU Autonaprawa , Slot-CPU 1

Konfiguracja 1

8xMP1 , 2xLF1 , 1xLF2 , 1xLF3

7xSG3N-A02 , 1xSG3N-BO2

Konfiguracja 2

8xMP1 , 1xLF2 , 1xLF3

10xNapęd G3N-7900 , 1xSG3N-BO2 , 1xSG3N-A02

Ammo

4104 LCB-10

45508 MCB-25

16775 MCB-50

2330 UCB-50

0 RSB

11513 SAB

1262 PLT2021

Dodatkowe , jaka jest możliwość przejścia każdych z wrót tym kontem, za wyznaczenie procentów szans limit plusów. Lagi nie mają szans 40GB RAM , 2x12x2.8Ghz , 100Mbps i Windows7 Premium robią swoje ;).

Opublikowano

alfa 8 %

beta 2 %

gamma 0,5 %

z takim sprzętem nawet nie startuj ja mam golca z desingami 15 LF3 i dwa irki i raczej jeszcze wrót robić nie będę

edit : 40 gb ram haha

edit 2 : jak cie stać na nieistniejące technologie to na pewno ci kasy na golca FE wystarczy

NJxbd4x.png

Opublikowano

alfa 8 %

beta 2 %

gamma 0,5 %

z takim sprzętem nawet nie startuj ja mam golca z desingami 15 LF3 i dwa irki i raczej jeszcze wrót robić nie będę

edit : 40 gb ram haha

edit 2 : jak cie stać na nieistniejące technologie to na pewno ci kasy na golca FE wystarczy

40GB nieistniejącą technologią... xD... przepraszam pomyliłem się 48GB Ram... lukaj.

Opublikowano

@Vasto Alfa na lajcie. Z betą Ci zejdzie, ale też się uda. Do gammy nie wskakuj bo Cię ch*j strzeli.

@autor Kompem nic nie zrobisz, a lagi mogą być po stronie serwera i się zesrasz :D Nie no, w procentach określał nie będę, po prostu nie masz szans na zrobienie żadnych wrót. No dobra, alfę jakieś masz, ale czas na to poświęcony lepiej włożyć w Kbota zapieprzającego za urką ;)

Opublikowano

Nie kupiłem a ktoś mi shackował za 250dolarów , lepsze to niż płacić 1000 miesięcznie xD

Hasło 93 znakowe żeby mnie kto DUBrute nie próbował shackować xD

Opublikowano

999 USD za miesiąc ... haha już to widzę że masz to na własność

bot nie da rady - mały lag i pada :P

JA

Opublikowano

Lece na alphe i tak mam 3 życia.

Mam pytanie gdy będę miał 2 żyć i zbuduje alphe od nowa dostane następne 3 życia czyli będzie 5?

Opublikowano

O kurwa... Nie. Jak zbudujesz nową alfę, to musisz zrobić pierwszą alfę, jak ją zrobisz, to stawiasz kolejną zbudowaną alfę, robisz ją i stawiasz kolejną. I tak w kółko ;)

Opublikowano

Ej! Co pierdzielicie na Stenerach Lordiakiach i Saimonach nawet nie został trafiony!!!

O kurwa... Nie. Jak zbudujesz nową alfę, to musisz zrobić pierwszą alfę, jak ją zrobisz, to stawiasz kolejną zbudowaną alfę, robisz ją i stawiasz kolejną. I tak w kółko ;)

Dzięki masz +

Opublikowano

Ej! Co pierdzielicie na Stenerach Lordiakiach i Saimonach nawet nie został trafiony!!!

Dzięki masz +

Hehe, to są najbanalniejsze alieny ;) mordony i być może devo też przejdzie bez obrażeń. Ale z małymi kryśkami, sibelonitami i protkami już nie będzie różowo ;]

Opublikowano

Dodatkowy plus bo jesteś normalny i potrafisz wyjaśnić , gram w DO 1,5 roku ale zawsze dla mnie GG to było tylko źródłem dochodów materialnych , a wrota to dla mnie były obrazki do pobrania (puzle coś w tym stylu). A więc plus.

Hehe, to są najbanalniejsze alieny ;) mordony i być może devo też przejdzie bez obrażeń. Ale z małymi kryśkami, sibelonitami i protkami już nie będzie różowo ;]

Zwłaszcza " Ale z małymi kryśkami, sibelonitami i protkami już nie będzie różowo ;]"

A jak mam vege full speed to nie przejdzie?

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie... Ja mam golca FE z designem SOLACE i wlaśnie padł mi na gammie na małych kryśkach. Na tego typu alienach to delikatny lag i możesz już nie zdążyć nic zrobić, szczególnie, że to nie Ty kierujesz ;] Spróbować oczywiście możesz, ale bicie 80 krych takim sprzętem? Daj spokój, boć 3 dni przez 24h, wyrobisz w tym czasie bez podwajacza z 10 lf3 i 5 bo2, wtedy możesz lecieć ;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie... Ja mam golca FE z designem SOLACE i wlaśnie padł mi na gammie na małych kryśkach. Na tego typu alienach to delikatny lag i możesz już nie zdążyć nic zrobić, szczególnie, że to nie Ty kierujesz ;] Spróbować oczywiście możesz, ale bicie 80 krych takim sprzętem? Daj spokój, boć 3 dni przez 24h, wyrobisz w tym czasie bez podwajacza z 10 lf3 i 5 bo2, wtedy możesz lecieć ;)

Uzbieram aż tyle w 3 dni na 100% bo jak tak to zaraz z wrót wyskocze!? Ale na 100% 72godzin tak?

Opublikowano

3000 uri liczmy na godzinę, czyli mamy 72*3000=216000uri. Za tą cenę masz 10 lf3 i 5 bo2 + 70k prawie na inne wydatki (dokupiłbym lf3 ;)).

Ale trzeba brać poprawkę na to, że wyjdzie Ci średnia dobra, ale nie ta najlepsza - dajmy 2500/h, więc 2500*72=180000.

Więc jeśli puścisz na 3 dni bez przerwy, to widzisz, co jesteś w stanie wybocić. Średnia na godzinę bez podwajacza waha się w granicach 2.5-3.5k uri na godzinę. Ewentualnie +/- 500 ale to już pech/fart ;)

Jeśli kupisz podwajacz, to mnożysz sobie wyniki przez 2 ;)

Opublikowano

999 USD za miesiąc ... haha już to widzę że masz to na własność

bot nie da rady - mały lag i pada :P

Tak wiem to wygląda na kłamstwo ale ktoś pomógł mi go shackować , i ja za niego zapłaciłem 1/4 tego co bym legalnie płacił miesięcznie...

3000 uri liczmy na godzinę, czyli mamy 72*3000=216000uri. Za tą cenę masz 10 lf3 i 5 bo2 + 70k prawie na inne wydatki (dokupiłbym lf3 ;)).

Ale trzeba brać poprawkę na to, że wyjdzie Ci średnia dobra, ale nie ta najlepsza - dajmy 2500/h, więc 2500*72=180000.

Więc jeśli puścisz na 3 dni bez przerwy, to widzisz, co jesteś w stanie wybocić. Średnia na godzinę bez podwajacza waha się w granicach 2.5-3.5k uri na godzinę. Ewentualnie +/- 500 ale to już pech/fart ;)

Jeśli kupisz podwajacz, to mnożysz sobie wyniki przez 2 ;)

O kurwa! Dobra wyskakuje po devach i lece wybocić i wypocić urke xD... dobre nie?

Ehmmm... dobra przyjmijmy że kupiłem LF3ójki i BO2ójki i podmieniłem z najsłabszymi laserami i generatorami na statku. W ile uda mi się przejść Alpha'e? Zaczynając od devolarium?

Opublikowano

Zależy od tego, czy umiesz kręcić, jak często będziesz się klepał, jakim ammo itd... Dokładnie nie powiem, ja nigdy nie robię całej, zawsze po 2 fale od devo...

Opublikowano

Bijąc MCB-50 i nie wiem jak kręcić KBotem , to KBot kręci...

O... a za kredki kupie flaxy a w flaxy laser za extra uri... o!

Opublikowano

tak wgl za alpha masz 20k uri i 2 mln pd i 100k poważania , więc nic specjalnego ja dziś o 12 puściłem to teraz mam 32 k uri na biobocie

NJxbd4x.png

Opublikowano

mam problem z 700 ataku przeszło na 2500... a ammo sie nie zmieniło. Wiesz ja tam nie narzekam ;) , ale co sie stało?

A no tak... rakiety xD

Opublikowano

jak czytam to odpadam

1) kbotix ty grasz półtora roku????? chyba na kartce

2) w bajkę o serwie nie uwierzę tym bardziej że za prywatny program chciałeś dać 40pln

teraz to nie wiem albo jakiś forumowicz se jaja robi (JestemHakiem, szymon itp. itd.)

albo koleś leć na forum DO i przeczytaj WSZYSTKO co tam jest bo nic nie wiesz o grze

więc się naucz a potem weź za botki

ide spać bo mnie zaraz coś strzeli _-_

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

Ja powiem tyle:

Alphe zrobiłem vega bijąca 1200 na strzał i ją zrobiłem, bete zrobiłem vega bijąca 1500, a gamme 2k xD więc dasz radę tylko puść bota na tydzień i zdobądź troszkę LF3 IBo2

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...