Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi do klanu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam ludzi do klanu! (LvL 3 47% WINS)

Wymagania nie są zbyt ogromne.

K/D Ratio minimum 0.90 Ranga SFC

Ts3+Mikro Adres ts.hs-game.pl Kanał 37 Wchodzić na pod kanał Podania do klanu

Proszę o chętnych ludzi do klanu Mój nick zabijaka5

Opublikowano (edytowane)

Ja pierdole jest temat tylko czeba używać opcji mózg jak UP podał nie będę cie obrażał ale twój klan jest do dupy SRY enzil i omek ale niemoge sie powstrzymać wybaczcie mi pokora głupota mnie przeraża :)

Edytowane przez tomek@
Opublikowano

Ja pierdole ^^. Ja nigdy nie dojde do klanu w którym są wymagania na ratio poniżej 1.00... Dla Mnie dobry ogarniety gracz ma ratio ponad 1.50 :D.

chyba na hakach takie Ratio zrobisz dziś jest tyle haków że uczciwy gracz nie może się nawet wykazać bo Telekill jest wszechobecny

Jebać Hakerów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Specjalista
Opublikowano

chyba na hakach takie Ratio zrobisz dziś jest tyle haków że uczciwy gracz nie może się nawet wykazać bo Telekill jest wszechobecny

Jebać Hakerów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha to żeś pojechał, chyba tylko dla 10 letniego dziecka jest potrzebny hack do dobrego KD, ja na ten przykład mam KD 2.17 (ciągle rośnie) A NIGDY NIE GRAŁEM NA ŻADNYM TEGO PODOBNYM GÓWNIE

powiecie że kamper? nie ciągle rushuje na oilu, powiecie że spec? i co? i tak za GP i moge nim skroić każdego debila na hacku w zwarciu (hackerzy są cieniutcy jak wyskoczysz na niego z bliska)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...