Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema mam takie pytanie kiedy zwikliduja premke bronz i czy warto kupować jeszcze premke bronz żeby potem gdy będą zamierzać to nam zniknie premka z konta czy dopierio gdy sie nam skończy się

Edytowane przez brus12

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Premka Ci zniknie w dniu zakończenia. Zależy na ile kupiłeś jak na 30dni to za 30 dni. A 2 pytania nie ogarniam ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Też zbytnio nie ogarniam. Jak kupujesz premke za 30 dni np. o 12:00 aktywujesz, to za 30 dni o 12:00 ci zniknie.

Aaa... Nowy kod można aktywować dopiero po zakończeniu obecnego premium ( nie da się połączyć 2 lub iluś tam premek)

Poza tym, nie opłaca się kupować bronza tylko NOWĄ premke silver bo dostajesz 5th slot (jak w goldzie) :)

KURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWA

Opublikowano

Ohhh kolego twoja polszczyzna , oraz to jak budujesz zdania mnie powala , mogę wiedzieć jaką ocene masz z języka Polskiego? 2+ ? czy może 3-- ? A co do tematu to wg. mnie do zamknięcia iż wszelkie wątpliwości już rozwiane. :)

Osoby które najbardziej szanuje na forum

Razor130

Muter81

Anonymous

Wrrr

CODER_BEST

xArtemzx

AdrenalinaPL

Liczę na -

:)

Opublikowano

Ohhh kolego twoja polszczyzna , oraz to jak budujesz zdania mnie powala , mogę wiedzieć jaką ocene masz z języka Polskiego? 2+ ? czy może 3-- ? A co do tematu to wg. mnie do zamknięcia iż wszelkie wątpliwości już rozwiane. :)

jak ci zaras wyjate polżczyzna to sie schowniesz. toztalem z polzkiego 7+ i ch ci do tego...

KURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...