Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyCraft [Dedyk] [24/7] [Wl] [No-Premium] [Survival] [1.7.3] Zajrzyj a nie pożałujesz!] :)

MrSkrenCior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EasyCraft

Presents:

Serwer Otwarty: 24/7

Ilość Slotów: 40

Client: 1.7.3

Typ Serwera: Hmm...? Raczej survival xD?

Whitelist: ON - Podania składać na naszym forum!, link do forum znajdziecie na statusie serwera który jest niżej!

Premium: OFF

U nas może grać każdy !

Piekło: OFF

Netherracka oraz glowstona można zdobyć w questach ;)

Moby: ON

W nocy nie będziesz się nudził.

PVP: ON

Dzięki temu zawsze możesz stoczyć walkę z denerwującymi Cię osobami.

Zwierzęta: ON

Dynamiczna mapa: On

Autozapis mapy: Oczywiście !

Autozapis jest co kilka minut, nie musisz się bać, że to co zrobiłeś zniknie!

Parametry:

Procesor: IntelŸ Core™ i7-920 Quad-Core (HTT)

Pamięć: 8 GB DDR3 RAM

Dyski: 2 x 750 GB SATA-II HDD (Software-RAID 1)

Łącze 100 Mbps

Pluginy:

Wszystkie co potrzebne, nie martwcie się :D

Na serwerze jest WhiteList (nie chcemy by co druga osobą była dzieckiem neo, dlatego jest selekcja), trzeba składać podania na naszym forum. Link do forum znajdziecie w statusie serwera który jest niżej, PODANIA NA WHITELIST MOŻNA TAKŻE SKŁADAĆ NA MPCFORUM! WZÓR JEST PONIŻEJ

Administracja:

HeadAdmin: Arcros

Administrator: Sensei

Administrator: Elfik

Administrator: Vertricus1995

Moderator: Rekrutacja na forum.

Forum serwera macie w statusie serwera! :)

Regulamin Serwera:

Jak wejdziecie na serwer to macie na tablicy lub pod komenda /rules

Na serwerze jest organizowane bardzo dużo konkursów/eventów itp :), nagrody są bardzo ciekawe :D!!

Forum serwera macie w statusie serwera!

Kilka Screenów z mapy serwera :) :

79752202.jpg

25887679.jpg

18385688.jpg

84377847.jpg

To są jeszcze stare screeny z serwera :) A aktualna mapa jest jeszcze bardziej ciekawsza i urozmaicona! Zapraszamy, te ss to tylko na zachętę! :)

Zapraszamy także na naszego TeamSpeak3!

teamspeak.png

IP: w3bstar.pl:1234

Łączymy się i szukamy 2 kanału V.I.P i wchodzimy po czym wpisujemy hasło "ecmc"

Zapraszamy serdecznie na TeamSpeak3 :)

IP SERWERA!: 178.63.98.16:25660

Status Serwera:

1-71971-560x95-7-FF5519-FFFFFF.png

Jak widać, nawet w nocy są gracze online, przez cały dzień minimum 15 graczy będących CAŁY CZAS ONLINE co świadczy o tym, że zawsze jest ktoś na serwerze, możesz porozmawiać, poprosić o pomoc.

Jesteśmy stosunkowo młodym serwerem (lecz nie oznacza to, że niedoświadczonym), mamy niecałe 2-3 tyg, a graczy więcej niż niejeden wielomiesięczny serwer !

Forum serwera macie w statusie serwera!

O to filmiki prezentujący nasz event!!:

http://www.youtube.com/watch?v=6SSVN3uLhjE&feature=player_embedded

Zapraszamy na forum, jest tam wiele uważnych informacji na temat serwera np, są rangi Wieśniak, Osadnik, Mieszkaniec, Gracz na forum znajdziecie jak na nie zasłużyć, link do forum macie w statusie serwera!

Na serwerze jest WhiteList, prosimy o rejestracje na naszym forum i składanie podań!

Podania na WhiteList nie będą uznawane pod tematem! Forum serwera macie w opisie!

Zapraszamy do zakupienia [Mega V.I.P]'a lub [V.I.P]'a na serwerze, więcej informacji na forum, link do forum znajdziecie w statusie serwera! :) Naprawdę fajne funkcje mają MEGA VIP i VIP!

Jesteś zainteresowany kupnem? Pisz GG: 33308816 - Arcros

ZAPRASZAMY NA SERWER!, BO NAPRAWDĘ WIELE WAM OFERUJE!

20110729173235.png

Na koniec chciałbym poinformować, że serwer jest opłacony na kilka najbliższych miesięcy, wieć nie masz się co obawiać, że cała Twoja praca pójdzie na marne ! ! !

Ps: Za kilka dni gracze zaczynają budować nowe miasto, zapisy są na forum. MOŻESZ SIĘ JESZCZE ZAŁAPAĆ!

Wzór podania na WhiteList pod tematem na MPCFORUM:

[b]
Nick:

Ile grasz w Minecrafta?:

Posiadasz konto Premium?:

Dlaczego nasz serwer?:[/b]

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gorąco polecam na prawdę ! Nie mogę się oderwać :D Gram tu już od 24 lipca po kilka h dziennie^^ Masakra ale wciąga. Jak coś to pisać Yaflaudon74 zawsze pomogę ;D

ZAPRASZAM

Do dziecka na dole które dostało bana i nie może się z tym pogodzić:

@down down down down down down down

Ech takich ludzi to na szubienice i tyle.

Server stoi na pukawce, to prawda, ale na zupełnie innych parametrach, sloty zostały powiększone do 40, zero ścinek.

Ten dół pod toba to tylko twoj błąd, steleprotowałeś się do domu noobsie i ci się chunki nie zdążyły załadować.

Co do tego screena z wodą. Taka sytuacja już sie nie powtórzy, ta osoba została zbanowana.

Gracz amakuzax(to ty?, wcale by mnie to nie dziwilo) został zbanowany. Myślał, że jak kupił MegaVipa to regulamin go nie obowiązywał... ŚMIESZNE !

Przez to, że masz bana będziesz się cały czas mścił? Człowieku ogarnij, co ty 10 lat masz? Nie obrazajac osob w tym wieku bo niektore sa madrzejsze od ciebie

I niezly klamca z ciebie, wlasnie trwa zbieranie ludzi na budowe nowego miasta, istnieje w pelni dzialajacy bazar, jest budowana farma dla graczy, trwaja wybory na Moderatora i Administratora, i ty masz zamiar mowic ze na serwerze nie istnieje zadna ekonomia? Jestes smieszny

Jak widac ilosc graczy spadla nagle, co oznacza, ze serwer sie wylaczyl, a to ze administrator nie jest no lifem nie oznacza ze nie zalezy mu na serwie

Ma wstawac o 3 w nocy zeby wlaczyc serwer? no ludzie troche prywatnosci

w ciagu dnia jest przynajmniej 20 osob caly czas online

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick:Zecikov

Czy posiadasz konto premium: Tak

Ile grasz w MineCrafta: Od Alphy

Dlaczego nasz serwer: Bo innych fajniejszych w publikacjach nie ma :D

Co możesz wnieść na serwer: Fajne Budowle , Miła atmosfere ;D

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

Nick:KiemaK

Czy posiadasz konto premium:Nie

Ile grasz w MineCrafta:już ponad 5 miesięcy więc dużo wiem

Dlaczego nasz serwer:podobają mi się ss i zapowiada się fajnie

Co możesz wnieść na serwer: miasta budowle i inne

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Wszedłem na ten serwer i byłem na początku pozytywnie zaskoczony bo zobaczyłem duże drzewa i i na tym się skończyło.

Bardziej noobskiego serwera w życiu nie widziałem, dzieci się wyklinają przez cały czas rzucając bluzgi na czacie i oczywiście nikt na to nie reaguje:

20110727162851.png

Większego nieogaru w pluginach nie widziałem tam nic nie jest skonfigurowane tylko są ściągnięte i wrzucone na serwer (w większości puginów są domyślne wartości)

Działający plugin jobs nie zapamiętuje ustawień restartuje się po każdym relogowaniu.

Na czacie jest non stop spam automatycznymi wiadomościami zachęcającymi do kupna a to konta vip a to mega vip a to jeszcze jakiegoś np no i oczywiście na każdym ss bluzgi:

20110727150424.png

Admin zamiast zająć się naprawą pluginów namawia cały czas do kupna konta vip i jaki będziesz wtedy PRO z kolorkiem na czacie.

Na serwerze praktycznie nie istnieje żadna ekonomia, oprócz kilku stoisk graczy w których i tak nic nie można sprzedać inne sklepy na serwerze nie istnieją bo Admin zamiast je zrobić pewnie pisze na gg z kolejnym naiwnym dzieckiem neo i naciąga biedaka na sms.

A na serwerze samowolka i bałagan bo oczywiście WorldGuarda niema komu poprawnie skonfigurować:

20110728002525.png

Kolejny i drugi i ostatni admin Sensei choć nie wiem z jakiego powodu nim jest, jednego wieczoru 1:30 słownie godzine i 30 minut użalał się nad własnym losem innemu graczowi że dostał ban na jakimś innym serwerze i jaki to z tamtego admina nie ch..j że mu dał bana na ip, (Na 100% z tym Senseiem jest coś nie tak i podejrzewam że ten człowiek jest chory umysłowo z jakąś manią prześladowczą)

20110728021914.png

W tym czasie ponad godzinę czekałem na działkę której się nie doczekałem bo Admin mi w końcu odpowiedział że niema już wolnych.

No i ta mapa ..... ktoś kto tu napisł że ta mapa jest jeszcze z 1.2 miał naprawdę rację na mapie dynamicznej żeczywiście widać miejsce wklejania środka mapy a takrze jest ten sam bug co był kiedyś z dziurami w mapie:

20110727165237.png

Dzisjejszej nocy serwer był non stop offline co świadczy tylko o tym że tam nikt nie zagląda z administracji bo po co w nocy dzieciaki sms nie wysyłają.

Serwer jest hostowany na pukawce czyli u najgorszego hostera w polsce ich maszyny sa stare i tak przeorane że lagi na serwerze są czesto nie do wytrzymania.

Ktoś się tu chce najwyraźniej szybko dorobić tanim kosztem.

Radze omijać ten serwer szerokim łukiem no chyba że macie sporo na koncie w telefonie bo jak nie wyślecie SMS-a to szybko nikt tam wam nie pomoże.

(Żal mi tych dzieciaków których ci admini już naciągnęli)

NIE POLECAM !

Opublikowano

Odpowiedź do posta wyżej, jest zawarta w moim poprzednim poście, wszystkie informacje to stek kłamstw, jeśli można to bardzo bym prosił o nagrodzenie tej osoby warnem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: Wayne

Czy posiadasz konto premium: Nie

Ile grasz w MineCrafta: pół roku

Dlaczego nasz serwer: Podobają mi się budowle, oraz zachęciła mnie prezentacja.

Co możesz wnieść na serwer: Wszystko co, co inni gracze.

Opublikowano

Nick: Slabyy

Ile grasz w MineCrafta : Pare dni szybko ogarniam ;x

Dlaczego nasz serwer: Wydaje sie najciekasząofertą

Co możesz wnieść na serwer: Wspaniałe budowle ;D

Opublikowano

Nick: Brygas

Ile grasz w MineCrafta : Dopiero zacząłem, szybko sie ucze.

Dlaczego nasz serwer: Chcialem sobie zagrac na jakims surv, wasz byl najrozsadniejsza oferta.

Co możesz wnieść na serwer: Na pewno cos wam fajnego dobuduje, jestem nowym graczem ale wyobraznie mam niezla

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie piszcie na jego gg, Administracja McSpeed myśli, że przykoksi pisząc do każdego "pier.... sie" udając Arcrosa. GG również zostało przejęte. Bardzo ładnie radzicie sobie z konkurencją, inaczej(hmm dyplomatycznie) nie potraficie ?

Przyznaliście się do ddosowania serwera, mamy screeny, pokazać? Pisząc z "niby Arcrosem" dostałem wiadomość "pozdrowienia od speeda fra...rze".

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jestem największym nobem na świecie, próbowałem się włamać na inny serwer za co poniosłem teraz karę.

Oczywiście pieniądze za konta VIP które u mnie kupiliście wam wszystkie zwrócę co do złotówki. Proszę się zgłaszać na gg 33308816 a wyśle wam kody na doładowania telefonu w zamian.

Jeszcze raz przepraszam wszystkich ludzi których oszukałem.

Konto MrSkrenCior zostało hacknięte przez największy nobski serwer MCSPEED! I jeszcze przez dzieciaka który ma 34lata

Pozdrawiam go! To że ten serwer jest lepszy to nie znaczy że musicie hachować :)

Zbieram -

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...