Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dosyć dawno nie grałem w Metin2 (ponad rok przez hacka [*]) dlatego mam do was kilka pytań gdyż nie jestem już w temacie. A więc :

- Na jakim serwerze najbardziej opłaca się grać? (słyszałem, że teraz są ceny z kosmosu dlatego się pytam gdzie da się jeszcze przeżyć te ceny)

- Jaką postacią przy tych cenach najbardziej opłaca się grać? (allegro nie wchodzi tutaj w grę)

- Czy są aktualnie jakieś działające expboty/fishboty pod Win XP ? (kiedyś był EM2 ale ponoć stał się płatny)

- Na czym najbardziej opłaci się bocenie?

To chyba wszystko. Za ogarnięte odpowiedzi (nie: "o lol co za nóp" albo "zal.pl") nagrodzę zielonym lub czerwonym wedle życzenia.

qsHVsoT.png

Opublikowano

@up

Plusik poleciał.

Czekam jeszcze na inne wypowiedzi :)

qsHVsoT.png

Opublikowano

-ceny teraz spadają ale na s25 i tak jest najtaniej

-sura wp ku tanie eq tez w miare

-tak em2 jest płatny fb na xp jest i o ile mi wiadomo to na stronce kamera byl expiseasy (expbot)

-małpy? m2 na dzikusach wbic 30lv i fb wbic 30lv i na rudy na kilka kont

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

1. Wydaje mi się że najniższe ceny są na Syriuszu (ceny pomału spadają).

2. Ninja i Szaman.

3. W obecnym czasie nie ma żadnych działającym expbotów/fishbotów. Tak,to prawda EM jest płatny.

4. Medale Konne

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

W takim razie rozpocznę grę na Syriuszu :D. Wielkie dzięki za odpowiedzi. Każdy dostał odpowiedniego repa.

Co do tego expbota...

http://www.mpcforum.pl/topic/387766-spis-hackow-botow-bugow-programow-prywatne-i-globalne-serwery/

Czyli żaden z tych wymienionych tutaj nie działa mam rozumieć?

qsHVsoT.png

Opublikowano

1. Syriusz

2. Sura WP lub Woj BODY

3. ExpIsEasy+AutoLogin+KamerMod / EasyMetin2 / M2Fish 3.1.0 By Erpel

4. Psy+Wilki M1 (dropią buty, branse, naszyjniki z PZ), Imha M3(dropią fms,wjw,antyki,riby,itp), dzikusy M2 (marmurki, ulepszacze)

Opublikowano

Ok, dzięki. Tyle odpowiedzi chyba wystarczy :). Zacznę pierw bodziakiem i zarobię trochę kasy na Imha. Potem się zastanowię czy grać dalej bodym czy robić kogoś innego.

Temat można zamknąć.

qsHVsoT.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...