Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak najszybciej zdobyc Golca bez kupowania uri?

hubix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to forum MPC nie oficjalne DO z poradnikami.

No za 20zł masz licencje no gg do Kbot szybciutko wbijesz golca to moze byc nawet jeden dzień. A jak ne chcesz bocic no to kredki zbieraj i zalicytuj.

Tu doradzamy w sprawie botow , w innych tematach czasem konfry itd.

Opublikowano

1. Bocisz na kbocie.

2. Jak będziesz miał wystarczającą ilość uridium, przesyłasz sobie promerium na statek i sprzedajesz (natychmiastowo)

3. Licytujesz na handlu

4. Masz go bardzo tanio i bardzo szybko =D

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

ehh pobocil byl ale tak zeby nie placic ;/

Bo jak mam placic to wole juz sobie kupic uri i miec wszystko legalnie

Zapomnialem dodac jeszcze ze probowalem tez tego sposobu ze zmiana ip i robieniem free uri z tych stronek wypelnilem kilka tych tronek ale dostalem tylko za dwie uri to tez taka lipa troche

Opublikowano

ehh pobocil byl ale tak zeby nie placic ;/

Bo jak mam placic to wole juz sobie kupic uri i miec wszystko legalnie

Tak, tylko KBot jest niewykrywalny, za pare € Ivan odblokowywuje Ci konto jak zbanują..

Sam nie umiesz do niczego dojść?

za duża sygnatura

Opublikowano

Lol ja nie moge pojąć jednego , jak można nie mieć 20zł. To tyle na małe zakupy w mini markecie sie wydaje !! To jakis oszczednosci nawet nie maz ?! Poproś mame napewno ci da 20 zl to nie duzo

Opublikowano

wejdź to działu hangar daj statki i kliknij na golca masz tam opcje ukradnij statek jest 5 % szans :)

Zapomniałeś dodać, że jak złapią cię międzygwiezdne przech**e to zabierają cię na tortury a to już ci nawet 3 FE nie pomogą...

Opublikowano

wtedy musisz zdobyć magiczny kryształ mocy kupując drugi statek z załogą , magiczny kryształ dropi z " Mega krystalion Boos K2 " występuje on na x15 często koło mega lordaki ale dużo tam policji międzygwiezdnej więc uważaj

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ale marudzicie juz mialem kiedys tutaj full elite i sam doszedlem do tego a moja rodzine zostaw w spokoju bo sam zarabiam na siebie. Nie chce mi sie poprostu znowu wydawac kasy na ta gre i tyle. temat do zamkniecia bo widze ze nie umiecie normalnie odpisac.

Opublikowano

Hahahahahahaha.

Śmiać mi się chce jak widzę takie posty.

Za 32zł w mhh nie masz nawet 100k uri. A 100k uri na KBocie (za którego nie dostaneisz bana) to są 3 dni słabym statkiem albo jeden dzień vegą na podwajaczu. Przy czym na KBota wydajesz raz na 12 lat. Wyobraź sobie ile zł musiałbyś wsadzić w tą grę przez 12 lat (o ile ci się nie znudzi).

Opublikowano

omg skylab wyciagasz 4kk dziennie zakladajac ze golec jest za 80kk to wyciagniesz go w nie caly miesiac ( dla mnie to najszybsza droga ktora sam wybralem )

Opublikowano

omg skylab wyciagasz 4kk dziennie zakladajac ze golec jest za 80kk to wyciagniesz go w nie caly miesiac ( dla mnie to najszybsza droga ktora sam wybralem )

YYY chory jestes. W miesiac zbierales na goliatha ? -.-

Najszybszym sposobem i najtanszym jest kupienie go za promerium... (natychmiatowo wysylajac)

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

yy chlopak napisał ze nie bedzie kupował płatnych botów ani wysyal sms na uri ( po bio boce pewnei dostanie bana po paru tygodnaich ) wiec ? jak znasz to podaj jakis sposob na golca oprocz botow i kupowania uri

Opublikowano

yy chlopak napisał ze nie bedzie kupował płatnych botów ani wysyal sms na uri ( po bio boce pewnei dostanie bana po paru tygodnaich ) wiec ? jak znasz to podaj jakis sposob na golca oprocz botow i kupowania uri

To niech bije krychy... nie moj problem ze nie stac go na licencje za 20zl.

Opublikowano

heh niech ktos zamknie w koncu ten temat bo sie chlopaki pozabijaja:D a co do kasy to stac mnie tylko chcialem wiedziec czy jest inny sposob ale wy nieogary jestescie :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pobierz sobie Biobota ver 2.2.2 za free tak jak ja w ciągu tygodnia miałem golca 15 lf3 i i FS.

wiec w czym problem??

dla chcącego nic trudnego

"Czytaj regulamin BigPointa i oficjalne forum gry a będzisz chodził w klapkach zimą "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...