Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Uptade! Legend4plus

SonYuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkrótce zawita nas kolejny ciekawy pomysl joy'a odnosnie reformacji i zmian (oczywiscie nie bedzie to zwiazane z wbiciem na server ;p)

Nowy uptade ma wprowadzic:

-Nowego uniq > Roc

-Nowe tereny oraz potwory

-Nowe sety dla postaci oraz Zmieniony designe ulepszonych broni od +5 w gore

Co o nim sadzicie :P? Ja o golnie jestem zadowolony ;) przynajmiej sie silk cos zmieni..i bedzie wieksza mozliwosc ubicia uniq dla low lvl'i ;) piszcie o swoich refleksjach! pozdro ^^

sygna1o.jpg

Opublikowano

Zaczęli by od powiększenia serwerów, albo usunięcia gf'ów, a nie coraz to nowsze dodatki -.- Pewnie i tak połowa będzie za silki. Zanim wbiję na serwer muszę odczekać to 20-30 min. ( słyszałem, że są tacy profesjonaliści co nawet 4h spędzają na wbijaniu ^^ ) i wtedy odechciewa mi się grać :P

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

sory ale uważam ze ci co wbijają 4h do silka to no lify

idźcie się leczyć czubk******

a z nowego up date cieszę się bardzo

Opublikowano

mikol212 <--- proponuje dla niego bana/ostrzeżenie =)

To że ktoś nie ma kasy na premke i zostawia bota zeby wbijal (nawet te 4h) to nie znaczy ze jest czubkiem ... pozdro.

Właśnie dla tego że tak długo się wbija skończyłem z isro ale chyba wrócę bo fajnie się zapowiada =D

// co do L4+ to fajne będą te nowe kolorki i "mini" bosssss 107Lv (czy tam 110Lv nie wiem) =D

Opublikowano

mi też się podoba ten Legend 4+ :D mnie niestety w silku nie było na Legend 4 (bo skończyłem grać ale wróciłem :P) więc czekam na wejście 4+ :D

Nie mogę sie doczekać nowego systemu świecenia broni :P a co do ciebie, mikol212, chyba sam jesteś czubkiem, bo nie sądzisz, że ktoś o zdrowych zmysłach siedziałby przed kompem 4h na wciskaniu Connect :huh: lepiej postawić Auto Logina i wyjść na dwór ale widzę, że ty to wciskasz Connect, aż wbijesz <_<

Opublikowano
-Nowe tereny oraz potwory

-Nowe sety dla postaci oraz Zmieniony designe ulepszonych broni od +5 w gore

Tzn że +5 będzie wyglądać jak +7?

Nowe tereny oraz potwory? Wyzszy cap czy nowa rasa?

Dużo spekulacji.. Podaj źródło

@down

ok, zwracam honor.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

@UP:wszystko masz na silkr**donline.com.pl

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

bronie będą się świecić tak:

broń +1 jak broń +1

broń +2 jak broń +2

broń +3 jak broń +3

broń +4 jak broń +4

broń +5 jak broń +5

broń +6 jak broń +7

broń +7 jak broń +9

broń +8 jak broń +5 tylko będzie miała połysk jak by sos

8b371e02b60a7d11m.jpg

broń +9 jak broń +7 tylko będzie miała połysk jak by sos

9158ea9dc8bd19dem.jpg

Sig.png

Opublikowano

ee to fajnie bedzie wygladac :D newbie beda widziec taki staff +9 i beda mowic ":OO ktos ma staff SOS + 7 :oO" xD

Opublikowano

Mikol chyba cie rodzice bija kablem od internetu z bloku >jestem hardcor< zostawilem autologina od orniego i poszedlem polerowac skuter wracam po 4h i dalej sie loguje :P nie wyzywaj sie na innych jak siedzisz przed kompem z podkrazonymi oczami i probujesz kolejny raz nacisnac connect bo chcesz byc legit :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Nom przekichane teraz będzie ... już widzę turasów walącymi globce typu: WOW SUN+9 10D Staff GRATSSS xD

Co do kolorów to lepiej jak by dodali jeszcze dodatkowe kolory na +1 +2 +4 i te gwiazdki (coś ala sox) od +5 już.

Bo wbić ponad +5 bez premki (itp) to już nie jest tak łatwo.

Opublikowano

moze nie jest, ale jak sie ma qmpla z premka, to co za problem :PP np mi wczoraj qmpel upnol shielda chinskiego na +5 (co kupilem sam za 300k) i opchnolem za 10kk xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...