Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec tak pisze ten temat bo szukam nowego serwera dedyka ktory dopiero jest w budowie najlepiej fb (w budowie chodzi mi o dzialki spawn itp) na ktorym moglbym byc operatorem bo jestem chetny do pomocy mam wiele pomyslow gralem na duzej ilosci serwerow wiec moglbym poskladac do kupy te fajne rzeczy. Nazywam sie Pawel jestem z Dynowa dlugo gram w mc znam id kazdego itemu znam komendy world edit i world guard oraz commandbook. bede chetnie pomagal graczom oraz rozwijal serwer w swoim czasie moglbym doplacac troche do serwa ale narazie niestety nie umiem dobrze dawac cuboidy wiec mysle ze nie bylo by problemow . dziekuje za uwage oferty prosze pisac w tym temacie lub na pw

O forum.

www.football4all.cba.pl to polskie forum o piłce nożnej. Wcielasz się na nim w uzytkownika forum, tylko i wyłącznie od Ciebie zależy jak potoczy się dalej przyszłość forum. Możesz zostać użytkownikiem, Moderatorem, Globalnym Moderatorem, Redaktorem, Reklamatorem, Super Userem i wiele, wiele więcej,rangi zdobywa się przez nabór(Z czasem zostaną dodane nowe rangi). Miła ekipa, zgrana, w ekipie uczestniczą Jokero, MrPatrolPL, Cfana, ZDF! Serdecznie Zapraszamyna forum.

www.football4all.cba.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...