Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Invisible hack i Stealth hack

bociarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja musze mieć ten czit bo rogaliki i wizki przewaznie robią tak:

1) INVISIBLE/STEALCH MODE ON

2) WYJSCIE Z SAFE ZONE POD DH

3) ZABICIE MNIE NA PVP

4) UCIECZKA DO SAFE ZONE

5) POWTORKA PUNKTÓW 1) 2) 3) 4)

6) ROBIENIE TEGO 10X Z RZĘDU.

7) PODNIECANIE SIE TYM ŻE SIE MNIE ZABIŁO NA PVP TYLE RAZY.

Kogo to nie wkur** ?? Safezoniaki tylko spiepszać potrafią.

ale ty masz go na hita takiego wiza wiec równa wymiana jest i nie jego wina ze gramanta nie nosisz

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wywalcie to! Całą zabawę pi****li. Poza tym, jak ktoś tego używa znaczy, że nie umie wygrać na PvP -.-

ej ziomek to jest chyba forum o hackach...

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wielkie dzięki, świetnie sie sprawdza. Żal mi ludzi którzy gadają: "Jeśli tego używasz, to znaczy, że nie umiesz wygrac na pvp", "Nad wizardem masz przewage, że masz go na hita", "Nie umiesz grac, jak to używasz", "To psuje zabawe" itp... Założę sie, że te osoby grają wizem/roguem. Jak dla mnie to te klasy mają własnie niesprawiedliwą przewage... Jak można wygrac na pvp z kimś kto cie sciąga na hita na niewidzialności. Wcześniej z ctfa przynosiłem po 1-4 puchary, bo większośc czasu leżałem na ziemi, zabity przez niewidzalnego rogue/wizarda. Teraz zgarniam po 15+ i w końcu mam równe szanse z wizem... Jeszcze raz dzięki, pozdro.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

skill jest skilem że tak powiem taki wizzard ma zero buffów chinol ma ich mase pozatym masz firewalla i skilla do wykrywania niewidzialności.Co mało tego Chinole maja poty co 3 sek a euro co 15 . Poczekajcie jak bedzie wiekszy gap wtedy zaczniecie cenic euro bo bedziecie mieć tylko dwa drzewka a nie jak teraz mana shielda light i inne dostaniecie po dupie że aż miło.

PS. i nie kazdy jest takim nobem że wychodz z safe zabija i wraca do safe

PoWerDiamonD.pngHoIIow_Man.pngForce_Of_Sun.pngSzarlej.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...