Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RevBot 1.41

misiek_87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Tak więc, potrzebuję REVBOTA! Do wersji SILKA 1.141! Jak przeszukałem forum jest ten bot ale tylko do starszych wersji! BARDZO TEGO POTRZEBUJE!

Opublikowano

2. Po rozpakowaniu wklejamy MediaPatcher do katalogu z grą i odpalamy. Zamieniamy IP i jak wszystko zakończy sie powodzeniem ujrzymy taki komunikat

fotka1221312412ve8.th.jpg

5. Odpalamy RevBot[0.08.3] i wciskamy Connect

revbotrv9.th.jpg

6. Wciskamy START w Luncher`ze i logujemy sie do gry.

7. Po zalogowaniu przełączamy się na bota ALT + TAB nazwa naszej postaci oraz jej dane powinny być wyświetlone na dole okna RevBot`a.

fotka1234567890ve9.th.jpg

. Ustawienia są podobne do NuBota.

9. Prowadzimy naszą postać w miejsce gdzie ma zabijać

10. W HuntingArea wciskamy przycisk Hunting Area

11. W zakładce Skill, ustawiamy skille tak samo jak w TBocie

12. W zakładce Monsters zaznaczamy wszystkie moby i przerzucamy je na prawą stronę do tabelki Do nothing i z tej tabelki wybieramy moby jakie ma atakować nasz bot i przerzucamy na lewo do Attack

13. Items - tutaj musicie dojść sami jak to ustawić bo jest troszkę z tym zabawy

14. Variable - ustawienia dotyczące powrotu do miasta w razie braku potów, strzał itd

15.Jeżeli chodzi o ten $ na dole to oznacza ile kasy jest na postaci pisze to aby nikt nie spamował np: ,,Czy ten dolar oznacza ile mam zaplacic"

By SirVander z innego tematu

bez gif.

Opublikowano

Siema . Ja mam taki problem , że jak chcę podlaczyc RevBot[0.08.3] to mi wyskakuje te menu ( ale tylko sie podlancza i odrazu znika , nawet nie zdązy się nic nacisnąć ) ocb ?? Proszę o szybką odp. ;]

Opublikowano

Kurwa, na anstepny raz pisz sensniej co w tym temacie bedziesz pisal/pisala........... "Malutka prośba!, ZAJRZTYJ PROSZĘ!!" Co to ma byc??...... Nastepnym razem usune temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...