Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zachciało mi się bugusingu...

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrota beta, anglia 2, oto screen:

Screen z wrót

Oczywiście ubity przez proty bo nie było FS ;/

Wskoczyłem do wrót, pojawiły się duże krychy i nagle 2 wrota - to sobie myślę wskoczę do bety, może ominie krychy! A tu dupaa... Wpieprzyły się proty... A teraz tak sobie myślę, że mogłem przecież wskoczyć w drugie to bym już na protach był!! -1 życia w becie, protek ubił... Miał ktoś takie coś? Być może to można jakoś opracować i tym sposobem x2 odbierać nagrodę?

Opublikowano

No nie jest to fejk, opisałem, jak to się stało ;) Miałem tak już kiedyś, ale wtedy wrota nie zadziałały a tym razem tak... Jak myślicie, teraz będę miał krychy, proty, czy nagrodę? ;D

Opublikowano

No nie jest to fejk, opisałem, jak to się stało ;) Miałem tak już kiedyś, ale wtedy wrota nie zadziałały a tym razem tak... Jak myślicie, teraz będę miał krychy, proty, czy nagrodę? ;D

wszystko na raz ;p

zbieram -

Opublikowano

Jak dostanę też nagrodę to lajt, może być wszystko :D A tak na serio, to się nie przejmuję, bo jak stracę wrota to mam przekonywujący dowód :)

Opublikowano

Jak dostanę też nagrodę to lajt, może być wszystko :D A tak na serio, to się nie przejmuję, bo jak stracę wrota to mam przekonywujący dowód :)

eee tam i tak bugpoint nic z tym nie zrobi wiec :D

zbieram -

Opublikowano

Wrota oddadzą :D Dobra lecę sobie na wylot i... Wracam do wrót :D Napiszę co się stało, a najlepiej filmik nagram. Tylko czym? Macie coś? Bo ja nie wiem czym...

Opublikowano

Wrota oddadzą :D Dobra lecę sobie na wylot i... Wracam do wrót :D Napiszę co się stało, a najlepiej filmik nagram. Tylko czym? Macie coś? Bo ja nie wiem czym...

hyper cam 2 (perobic mozesz sony vegas :):D

zbieram -

Opublikowano

ja tak miałem 2 mapy w delcie dzisiaj :D hujowo było ale z autolockiem dałem rade

@topic

po czym to miales? ja miałem po dokupieniu życiu ;) tzn kupiłem życie i dostałem portale:P

autoclock? Co to? Powiedz ;) Po czym miałem? Po dedzie specjalnym na DK, wbiłem na DK i są portale o.0 Nic nie dokupowałem ;)

czekam na + :D

Cham :D

Opublikowano

Różowo fioletowy skin windowsa?

:mellow:

Miałem tak, streunery, lordakie, saimony i mordony w jednej fali ;d

Tak, różowo fioletowy bo byłem na lapku siostry ;)

Opublikowano

@Topic ja też tak chcę!

@Offtop

Post JH skłonił mnie do użycia wygaszacza pulpitu. A tam... kilka wygaszaczy, tapet w porównaniu do XP też nie dużo. Ubogi ten win 7.

Ubogi, czy nie, to jeśli nie będę musiał, nigdy nie wrócę na XP ;)

Opublikowano

Dla uzupełnienia tematu - Beta wczoraj zrobiona w nocy, wskoczyłem, były proty, na lajcie zrobiona i nagroda normalna wpadła ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...