Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Ban

Ragh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dostałem bana i nie wiem za co. Hacków nie używałem. Grałem sobie nagle wywaliło mnie z gry więc włączyłem jeszcze raz i chciałem się zalogować i wyskoczył mi komunikat ze zostałem zbanowany przez administratora. Czy można w Combat Arms dostać bana za multi konto?? Zrobiłem bo tym banie nowe konto i chciałem się zalogować i to samo. Czy to znaczy, że mam bana na IP??

Edytowane przez Ragh
Opublikowano (edytowane)

Zresetowałem router z nadzieją, że to pomoże ale dalej to samo na nowych kontach. Spróbuje pokombinować jeszcze z tym smac20

@Czy przyczyną bana może być to, że mój brat hackował na innym kompie podłączonym do tego samego routera co ja?

Edytowane przez Ragh
Opublikowano (edytowane)

Wlasnie podaj nick z gry...

A za multikonto bana nie dostales bo to nie jest karalne...

@edit

dostales bana na adres mac karty sieciowej takze odlaczanie routera nic nie pomoze(zreszta juz ci Strucel napisal).Musisz zmienic adres mac...

@down

A co ja niby napisalem?

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano

Jezu ludzie pisał że zrobił nowe konto i to samo mu wyskakuje !!!!!!!!!Czytajcie kurwa a poziniej odpisujcie !

Powtarzam to jest ban na MAC!!!!!!!

Opublikowano (edytowane)

Mógł by ktoś napisać jak dokładnie zmienić adres mac?? Próbowałem przez menadżer urządzeń i nic, przez program smac też próbowałem i nic. POMOCY

Win XP 32bit w kartach sieciowych mam tak:

beztytuuzq.png

Edytowane przez Ragh
Opublikowano

Twój brat/rodzeństwo hackowało i dostało banny na konta ? Bo jeśli tak to może w jakiś sposób pomogę ... (nie chodzi o support i tak nie uwierzą)

2j3r5vn.png

Sygnaturka stworzona przeze mnie :p

Hym to ja -Matt-, oczekuję na kolejnego banna zapewne xD

@Omek

Walnij mi warna zawsze tego chciałeś tylko że trzymałem się regulaminu... :P

Opublikowano

W sumie to na koncie był niski lvl bardziej chodzi mi o zmianę adresu mac, żebym mógł zakładać nowe konta.

Opublikowano

Dobra udało mi się nawet bez tego poradnika. Jednak nie jestem taki głupi jak myślałem. Można zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...