Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejrzałem parę tematów, lecz w większości twórcy tematu pytają właśnie jak je dodać?

Nie wiem jak tego szukać?

Może masz gdzieś zapisany link?

Lub znajdziesz szybciej niż ja, będę wdzięczny

Opublikowano

@upp

1 Link jest do wgrywania TooManyItems

2 Link jest do wgrywania modów na SinglePlayer

3. Tak było dla mnie trudne :)

@top

Nie mam linku :(

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Żeby mieć pluginy na multi musisz mieć moda do serwera albo inny serwer. Ja polecam Bukkita*. strona; pluginy do bukkita. Te pluginy umożliwiają wiele zmian, ale np: nowe itemy, potwory wymagają specjalnie zmodyfikowanego klienta. Jak chcesz otworzyć ten serwer na ludzi to sobie lepiej załatw technika który się na tym zna...

Opublikowano

co do moda nr 1 - pod bukkita jest dostępny plugin "Seasons" który również dodaje pory roku, nie jest on jednak doskonały, w zimie po prostu pada śnieg, a lato jest takie gorące, że słońce zadaje obrażenia. raczej ciężko o takiego moda pod bukkita.

co do moda nr 2 - mo' creatures jest dostępny w pluginie "ItemCraft" do bukkita - możesz spróbować :D oczywiście każdy z graczy będzie musiał posiadać ten mod wgrany u siebie.

Opublikowano

Widać że dużo osób się wypowiedziało ale nikt nie dał Ci tego czego chcesz. Musisz mieć pliki z minecraft.net tylko na te pliki da się wrzucić mody, a jak ? To proste foldery z modami wrzucasz do rozpakowanego archiwum ściągniętego z forum, będzie tam folder mods i to właśnie do niego masz wrzucić :)