Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Is W Lyt2 Padl!

KijaSov09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec z dobrociami!

Is na lyt2 juz nie bedzie!

Nie wiem dlaczego alec ztak pisal w grze GM!

Tak wiec Lyt2 stal sie zwyklym nudnym metinem ze skilami na M!

@down Skąd wiem:http://translate.google.com/ A przecierz Tobie Eugeniusz IS działa!

Opublikowano

masz jakies dowody? ja tez moge powiedziec ze GF do mnie przyjechalo i mi dalo pliki serverowe...

WG.mnie to ty chcesz zeby dzieci :NE0: sie odczepily daly sobie spokuj a ty sobie bedziesz z IS korzystal;>

Opublikowano

Mnie się też tak wydaje, chyba w szkou jestes że ci uwierze że GM wszedł na priv serwer, i jeszcze cos napisał popolsku bo po nagielsku lub niemiecku pewnie bys nie zrozumiał.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

No to dlaczego nie uzywacie is skoro mial byc otwarty dzisiaj o 1 w nocy?

Opublikowano

7:00 ich czasu to u nas 1 w nocy!

Sprawdzcie sobie!

Opublikowano

kur... is dzialal gdzies od 23 do 9, dzialal bo sam kupywalem wiec nie siej plotek

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

komu nie dziala to nie dziala ja w nocy normalnie kupowalem a co do skilli kto nie ma to nie bedzie mial ja mam all skile body na P berek na 14 ;/

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Ciekawe kiedy kupowales?

Opublikowano

Czy jezeli wyswietla mi sie biala strona gdy wlanczam is to znaczy ze chodzi ale jest przeciarzony?

Opublikowano

Nie sluchajcie tego nooba... on chce sobie posty nabic... i is dziala podejdz kurwa jak nie wierzysz pod dozorce te nooby jebane maja linka i nie chca cipy dac...

dac mu warna za spamowanie tez tak soebie moge napisac is nie dziala tak pozatym jak to przetlumaczyle... masz chinska klawiature ze to wpisales w translatorze...

zal mi takich dzieci neo

ps. sory za kulture ale takich noobow trzeba tepic...

Opublikowano

A GM moze po angiesku pisal i moze chce sie pozbyc cudzoziemcow piszac ze IS nie dziala i wszystkim by sie znudził ten priv a chinolam moze IS dziala bo maja chinskie proxy i IP

Opublikowano

Ściągnij sobie Hamachi albo zmień proxy w Firefox i jak dobrze wszystko zrobisz też będziesz miał chińskie proxy i ip :]

Opublikowano
Ściągnij sobie Hamachi albo zmień proxy w Firefox i jak dobrze wszystko zrobisz też będziesz miał chińskie proxy i ip :]

Hamachi nie jest do zmiany IP z tego co się orientuje -.-

Opublikowano

1.To jest chinski serwer ale współpracuje z niemcami

2.IS działał od 23 do 9 gdzieś, a potem od 10 do 12:30 jakos tak, wiem bo wbijałem aure na p i zostałem z 17 k rangi na -.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...