Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamer Mod na XenoXMT2

nana94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chciałam zmienić średnie za pomocą kamer moda swojej broni na XenoxMT2, ale pojawia się problem, ponieważ tej broni na modzie nie widać.

Więc, czy jest możliwość wgrania jakiś plików, by tą broń było widać? A może istnieje bot bez kamer moda, który by dał radę zmienić to na client'cie ?

Próbowałam też zainstalować moda na xenoxie, ale bez skutku.

Może ktoś posiada pliki z broniami z Xenox'a by wgrać je na kamera?

Bardzo proszę o pomoc.

elfenlied_signature_banner_by_slydog0905

Opublikowano

o ile sie nie myle to wklej do clienta gdzie masz kamera pliki item z oryginalnego klienta

te wszytskie

icon

item

PC

PC2

W kamerze te wszystkie pliki są, ale w client'cie nie ma ;/

Opublikowano

W kamerze te wszystkie pliki są, ale w client'cie nie ma ;/

tak, ale mi chodzi o to ze gdy masz clienta oryginalnego Xenox to widzisz wszystkie epickie itemy itp a na kamerze ich nie widac dlatego ze nie ma wgranych tekstur i chodzi o to zeby skopiowac te pliki z oryginalnego klienta i podmienic w kamer modzie

PS: niemozliwe ze nie ma tych plikow w cliencie, inaczej by nie bylo widac itemow

Opublikowano

tak, ale mi chodzi o to ze gdy masz clienta oryginalnego Xenox to widzisz wszystkie epickie itemy itp a na kamerze ich nie widac dlatego ze nie ma wgranych tekstur i chodzi o to zeby skopiowac te pliki z oryginalnego klienta i podmienic w kamer modzie

PS: niemozliwe ze nie ma tych plikow w cliencie, inaczej by nie bylo widac itemow

No to widzisz, są foldery icon i ITEM, ale w dziwnej postaci ;P.

A PC i PC2 nie ma wcale

Opublikowano

niewiem czy to pomoze ale zobacz tak

zainstaluj klienta XenoxMt2 np w folderze MPCFolder

a nastepnie zainstaluj kamer moda w tym folderze tym samym co klient XenoxMt2 (MPCFolder)

i uruchom kamer moda, jesli nie bedzie widac to sprobuj uruchomic przez ta ikonke XenoxMt2, ale miej zainstalowanego kmr moda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...