Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kupowal juz ktos z tej trony yang za sms : g-metin2.p l , mozna im ufac ? A moze zna ktos kogos uczciwego , sprzedaacego yang za zdrapki?

Edytowane przez Kacpersky
Opublikowano

Oszukuja. Juz bylo pelno skarg na nich.

Tutaj masz goscia, ktory u nich kupil i zobacz co mu na e-maila przyslali :

Ja od nich kupowałem jak płaciło się za 2kkk a oto co dostałem na maila po ponad 5dniach:

Witam, mam niestety złą wiadomość... a dokładnie, jedna z osób która zamówiła od nas Yang, po przekazaniu doniosła na nas, do GM (w regulaminie mamy napisane, że yang pochodzą z legalnego źródła, bo tak jest... ale sprzedaż jak wiecie, nie jest legalna w grze metin2) ... przez IP zostały zbanowane wszystkie nasze postaci na których mieliśmy Yang, zgonie z naszym regulaminem, mamy prawo wycofać się z transakcji, bo aktualnie nie posiadamy Yang, musimy się reaktywować i sprzedaż za jakiś czas znowu wróci, dział na mpcforum.pl zostanie zamknięty aż do odwołania, bardzo chcieliśmy Cię przeprosić za to, ponieważ nie wywiązaliśmy się z umowy (byliśmy przygotowani na taką opcję, dlatego w regulaminie zakupów Yang, wpisaliśmy wpis że mamy prawo odmówić, nie wiedzieliśmy że gracze, są aż tacy, aby donosić... ale taki już jest świat), bardzo nam przykro, strasznie się przez to namieszało. Co do zwrotu, jest kilka opcji... możemy wykonać przelew, możesz cokolwiek w zamian sobie wybrać z portalów http://g-metin , http://Metin2-Hack.pl , http://ICGO.pl , jest też opcja poczekania, co szczerzę odradzamy, ponieważ nie wiadomo ile czasu zajmie nam reaktywacja Yang (może potrwać nawet jeden miesiąc), na wszystkich serwerach Metin2.

PAMIĘTAJ! kupując u nas Yang, zaakceptowałeś nasz regulamin (masz go na mpcforum.pl -> Yang za sms i na dole masz "Regulamin"), więc przed odpisaniem na tego emaila, zastanów się dokładnie co piszesz.

To już po raz drugi, na nas donieśli... ale znowu będziemy mieli Yang, na pewno Cię powiadomię :)

Pozdrawia ekipa g-metin2

A tym samym dniu zamiast 2kkk zmienili na 3kkk.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Najlepiej kup na allegro.

Ale szczerze i tak się nie opłaca lepiej samemu uzbierać . Teraz są takie ceny ,że raz dwa da się uzbierać :)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...