Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M82 Barrett camo 8th slot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema!

Chciałem sobie zakupić m82 camo na 8 slot (60/90 dni), ale nie wiem kiedy będzie w MP. Zapytałem w grze gościa, odpowiedział, że 31 sierpnia. Mówił, że wie to z jakiejś stronki ( ja nic nie znalazłem). Czy mówił prawdę, że istnieje taka stronka? Czy jest jakiś schemat, kolejność występowania broni w MP?

Proszę o pomoc :rolleyes:

@2Down

Ok dzięki za zaangażowanie ;)

@Edit

Pamiętam, że kiedyś były bronie na 8th slot w MP w tym samym czasie każda ( tylko że na 60 dni)

Może teraz występują one w takiej kolejności, jak były kiedyś ułożone ( od lewej do prawej i w dół)

Pamięta ktoś może ułożenie tych broni ( albo czy ktoś ma screena bo wątpię żeby ktoś pamiętał :P)?

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

napewno nie ma takiej strony, dużo już for i stron o wr przeleciałem i nic takiego nie znalazłem. nie ma żadnego schematu, najczęściej są wrzucane bronie te które schodzą typu AW50F czy MP7A1 GOLD.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm o ile mi wiadomo to m82 camo jest na 5th/3th slot ,ale kto wie ^^

A k2 niegdy nie mowi co kiedy jest ,a dajelosowo wiec gostek se zartowal

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano (edytowane)

@Up

m82 camo na 3/5 slot? xD

@Edit

Dzisiaj gralem na oharze, zapytalem czy wie ktos kiedy bedzie m82 camo w mp. Ktos odpowiedzial, ze bedzie... 31 sierpnia... admin mu powiedzial... chyba ci dwaj nie klamali <_<

Co myslicie?

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

a no wiesz rumcajs mam ta bron w koreanie i jest na 3/5 th slot wiec na inter pewnie tez jest tak

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@Up

Mialem juz m82 camo... NA 8 SLOCIE <_<

A ze cos jest w koreanie nie znaczy ze jest tak samo w interu, prawda? B)

Opublikowano

Wszystkie inne niż normal wbijają na 8th. Ja tak mam z mp7 gold. A co do broni to na 100% nie ma schematu. Jedyne co cie pozostaje to czekać do 31.08 :D

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

a no wiesz rumcajs mam ta bron w koreanie i jest na 3/5 th slot wiec na inter pewnie tez jest tak

spam... pytal sie na ktory slot <_< raport

top nikt tego nie wie ale mozliwe ze dodadza bo dawno nie bylo

nowe acc strielock275!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...