Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Is- Lonjuyt2

hunter00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dość, że nabijasz sobvie posty to jeszcze wkurwiasz ludzi! Jak ci działa to albo na napisz albo zamknij dupe i wypeirdalaj z tad

Opublikowano
mi działa !!!!!!!!!!!!!!!! tylko nie wiem czy wam dać bd lagi ;/

Dokladznie .. Jeśli juz piszesz na forum To podaj wszystkim i tak i tak kiedys sie dowiemy i i tak zmienią port najpóźniej jutro

Opublikowano
mi działa !!!!!!!!!!!!!!!! tylko nie wiem czy wam dać bd lagi ;/

A co Ci zależy, jak już się pochwaliłeś to możesz dać.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

nie pierdolcie tylko jak ktoś ma to daje a nie kurwa jak małe niedojebane dziecko ,,mam ale nie dam" co chcesz żeby ktoś z tobą pogadał co kolegów nie masz i szukasz na forum bo albo nie masz i pierdolisz bo nie masz co robić albo jesteś jebanym w dupe cwelem który ma frajde że sam będzie z IS przez 5 minut do znalezienia nowego portu czekał

Opublikowano

Tak a o poprzedni port to prosili, ja podałem!!!

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Szczeże to ja wątpie zeby zmieniali porty!

Opublikowano

ja jebe kurwa nie piszcie pierduł tylko to jest temat czy zna ktos nowy adres IS a nie jakieś pierdolenie głupie znasz adres IS piszesz nie znasz sklejasz pizde i liczysz ze ktos znajdzie !!!!!!!

Opublikowano

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /usr/home/www/web/shop/config/global.php on line 42

co to oznacza?

@down Jezeli nie wiem to po huj piszesz?

Opublikowano

Chyba raczej nie i nie wiem czy w adresie będą w ogóle te porty, bo jak się naciśnie na IS na stronce Longjuyt2 to w linku nie ma ortu.

Opublikowano

@up x6

poprostu nie potrafisz przeprosic -.-

@topic

ktos pisal o qq ma racje sciagnij ktos qq i napisz do gma po chinsku(google transator) /angielsku(chyba kazdy zna ^^)

30284.png

20764.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...