Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paysafecard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z kupieniem karty psc wredna baba sie ze mną dziś kłuciła prawie 10min że nie można w ogóle kupić takiej karty bo to zagraniczna karta do telefonu. I ciul nie wyyluamczy jej -.-. Jezeli ktoś może wymienić się doładowanie (mam z plusa za 20) to gg 34315187. Jak ktoś pomoże limit +/- i ***** lub jak kto woli * gwiazdka ;D

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Albo zabij babe , włóż pieniądze do kasy bierz doładowanie i zadzwoń na policje bo słyszałeś strzały w sklepie że zostałeś postrzelony wbij sobie nóż w nogę następnie powiedz że Cie ta baba postrzeliła i żeby sama nie siedziała popełniła samobójstwo. Ja tak robie i działa ;)

Opublikowano

Mam problem z kupieniem karty psc wredna baba sie ze mną dziś kłuciła prawie 10min że nie można w ogóle kupić takiej karty bo to zagraniczna karta do telefonu. I ciul nie wyyluamczy jej -.-. Jezeli ktoś może wymienić się doładowanie (mam z plusa za 20) to gg 34315187. Jak ktoś pomoże limit +/- i ***** lub jak kto woli * gwiazdka ;D

Nie mógłbyś po prostu poczekać na inna zmianę jak będzie jakiś inny kasjer?

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

wiec bierz rower zapierprzaj 64 km (w te i spowrotem (razem)

bierz pistolet zabij ich i nie bedziesz musial placic 20 zl :):D ;>

zbieram -

Opublikowano

No to chyba nie jest dziwne że nikt się zamienić nie chce... Wiesz jak zrób? Na komputerze wydrukuj sobie wzór tej karty, pokaż jej, jak ona wygląda, i powiedz, że jeżeli chce, to jej ustawisz terminal na PSC (to nie jest trudne, jeśli siedzisz na kompie to dasz sobie radę) i wytłumacz jej do czego to służy. I się kurwa nie kłóć bo na swoim przykładzie wiem że to nic nie da...

Opublikowano

Powiedz jej, że jak ci sprzeda tą kartę to jej za friko umyjesz samochód...

Ja znam to po części z autopsji... Podchodzę do sklepy, co się zajmuje różnymi kuponami itd, myślę sobie a nóż widelec mają... Pytam się "Dzień dobry, dostanę u Pani kartę PaySafeCard?" a ona na to "Play jest obok" Eee... zonk :D Ja CHCEM MINUUUSA!

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Ja jak pierwszy raz byłem, to wchodzę mówię że chce doładowanie PaySafeCard za 20zł. Koleś od razu wydrukował mi i tyle :D Zero problemów a też z małego miasta jestem około 14tys ludzi :D A jak by nie wiedział o co chodzi to się mówi że tak jak się wybiera Plus Era Play itp tak ma wybrac PSC i kwote 20zl i juz, na terminalach jest to chyba PayUp i pozniej PSC jakoś tak :D