Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KBot GG 5.06 - Problem z Galaxy Gate

mateuszowski007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakiegoś czasu mam KBota z Galaxy Gate . Kupiłęm go na oficjalnej stronie i wgl . Zrobił mi trzy alfy i bete bez problemu , ale jak dziś wskoczyłem do Gammy to na Krystallinach stracił mi dwa życia nie wiem z jakich powodów. Mój kumpel miał to samo w Gammie. Wie ktoś co się może dziać z tym ?

Opublikowano

Witam.

Od jakiegoś czasu mam KBota z Galaxy Gate . Kupiłęm go na oficjalnej stronie i wgl . Zrobił mi trzy alfy i bete bez problemu , ale jak dziś wskoczyłem do Gammy to na Krystallinach stracił mi dwa życia nie wiem z jakich powodów. Mój kumpel miał to samo w Gammie. Wie ktoś co się może dziać z tym ?

Jak stawiasz golca z 15 osłonami i bez podkrętki na mk to się nie dziw

za duża sygnatura

Opublikowano

Jak stawiasz golca z 15 osłonami i bez podkrętki na mk to się nie dziw

Nie pierdol glupot mu. Dla woli scislosci ja jestem tym jego kolega.

Pierwsze primo: Ma w chuj sepromu w laserach, na poprzednai bete zjechal mu ponad 300K sepromu ale do DK zrobil.

Drugie primo: Zlozyl nastepna, chcial puscic botka i na mk padl.

Trzecie primo: Mi wczoraj tez padl w gammie 2 razy. A jakos wczesniejsza gamme, ktora mialem przed ta "zlagowana" jakos zrobil bez straty zycia i zbednego klepania.

Czwarte i ostatnie primo: Nie udzielaj sie o problemach o ktorych "G" wiesz.

Pozdrawiam.

OMG

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie pierdol glupot mu. Dla woli scislosci ja jestem tym jego kolega.

Pierwsze primo: Ma w chuj sepromu w laserach, na poprzednai bete zjechal mu ponad 300K sepromu ale do DK zrobil.

Drugie primo: Zlozyl nastepna, chcial puscic botka i na mk padl.

Trzecie primo: Mi wczoraj tez padl w gammie 2 razy. A jakos wczesniejsza gamme, ktora mialem przed ta "zlagowana" jakos zrobil bez straty zycia i zbednego klepania.

Czwarte i ostatnie primo: Nie udzielaj sie o problemach o ktorych "G" wiesz.

Pozdrawiam.

OMG

Nie pierdol, mi ani 1 raz się takie coś nie zdarzyło.. <_<

za duża sygnatura

Opublikowano

Nie pierdol, mi ani 1 raz się takie coś nie zdarzyło.. <_<

Design: Diminisher

Konfa1: 13 oslonek na statku, 2 napedy na statku, 31 Lf3

Konfa2: 15 napedow: 16 oslonek w dronach.

Wszystko podkrecone procz laserkow. Rakiety podkrecone sepromem. Napedy i oslony podkrecone odpowiednio zlotem i sepromem na okolo 500 tysiecy minut.

35 PP -> rakietologia, szybciej alieny leca.

Robi wrota mi na 1 konfie i wczesniej robil, teraz pokrazy troche pobije i dostaje DMG =.= .

Cos kurwa zle ustawiam czy co ? :x .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

widze że nie tylko ja mam ten problem :D

ja zawsze puszczałem kbota na full speed i 3 osłonki w drony

było ok nawet na protki w gammie

od wersji 5.06 są lekkie problemy tzn czasami się przycina są rekonekty częstsze

niestety musiałem dorzucić kolejne 3 osłonki :(

może to poprawią :D

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

No a reszta ? Drony inne konfy ewentualnie...

Reszta osłony i w dronach lf3, ot cała filozofia...

Coraz więcej reconnectów - logujecie się na konto nie potrzebnie...

Tera aby 1 sid dziala

za duża sygnatura

Opublikowano

no i przed chwilą ded w gammie :C

kbot sie zwalił :C

chyba nie będę robił gammy aż nie wyjdzie nowa wersja

@up

niby po co?

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

Haha a ja dzis zrobiłem gamme vegą 22lf3 i 10bo2 konfa na wszystkie alieny 5x osłonka 5x napęd + podkrętka zlotkiem i gitara. Oczywiście nie ja zrobiłem tylko kbot.

@edit w gammie na protkach zostalo mi 3k hp przy 15 protkach i nie lecial sie naprawic tylko bil je dalej :O musialem dod hp z kociolka brac. Naprawe mam na 80%

Opublikowano

A mi się wydaje że problem leży po stronie servera KBOT w wersjach poprzednich problemu nie było, teraz dłużej się łączy itp. Lepiej małe alieny zrobić samemu.

bugpointblack.png

Opublikowano

A mi się wydaje że problem leży po stronie servera KBOT w wersjach poprzednich problemu nie było, teraz dłużej się łączy itp. Lepiej małe alieny zrobić samemu.

No ale jak kupilem Kbota z GG to oczekuje od niego zeby mi robil kazda fale nie patrzac na rodzaj aliena -.- . Bot to bot >.>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up dokładnie , jak za coś zapłacisz to wymagasz. W pełni sie zgadzam.

@up2 od 5.06 zaczeły się jakie problemy właśnie , reconecty itd...

Opublikowano

Starsze wersje bota nie połącza ci się chyba, ciągle od nowa będzie logować do konta i nic, przynajmniej ja tak kiedyś miałem jak na starszej chciałem latać :)

Opublikowano

Starsze wersje bota nie połącza ci się chyba, ciągle od nowa będzie logować do konta i nic, przynajmniej ja tak kiedyś miałem jak na starszej chciałem latać :)

Działają, ale to tak, jakbyś odpalił BioBota.

@up Nie powiem Ci, ja mam lapka, na noc puszczam na GG zamykam mu pokrywę i... Hula jak trza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...