Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Czy istnieje taki plugin, który powstrzymywałby TNT przed niszczeniem klocków osoby, które nie miałyby odpowiednich uprawnień?

Chodzi mi o to, że przeciętny gracz o nicku N00bek wysadza tnt. TNT rani go, lecz nie niszczy klocków. Ale kiedy przyjdzie taki gracz o nicku BinLaden, bedzie mial permissions do niszczenia klocków przez tnt, to wysadzając to cacko, klocki rozwali.

Jest taka możliwość?

Opublikowano

WorldGuard

Mógłbyś to jakoś rozwinąć? Mam ten plugin, i o ile sie nie mylę, to tam można zabobiec ustawianiu tnt, a nie wysadzaniu klocków.

Chodzi mi o to, żeby każdy mógł wysadzać tnt, ale tylko wybrane osoby mogły niszczyć nim klocki.

Może ten grieferNerf tak działa? proszę o bardziej szczegółowe informacje. Dam plusika

Opublikowano

Boże.... Przeczytałbyś mój post to byś wiedział o co pytam. Panu już dziękujemy, proszę kogoś innego o odpowiedź na pytanie.

Chodzi mi o to, żeby każdy mógł wysadzać tnt, ale tylko wybrane osoby mogły niszczyć nim klocki.
Opublikowano

@UP: napisała* ;)

JESZCZE RAZ. Dla takich tumanów jak mateusz.

Chcę, aby na moim serverze(takim, na którym gram w minecraft multiplayer) był taki plugin(server stoi na bukkicie), który pozwoli KAŻDEMU graczowi wysadzać TNT. Ale, ale! TNT ma ranić graczy, potwory, lecz nie niszczyć klocków!

I teraz tak: Ja, jako admin, mam opa, uprawnienia... Plus jedno małe uprawnienie(chcę je dostać z tego pluginu, którego szukam), które sprawia, że jak detonuję TNT, to ono już klocki NISZCZY!

Czy aż tak trudno zrozumieć? <facepalm>