Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] Włączenie mapy ONLY PREMIUM !

szlachetny1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Chciałem Wam przedstawić Bug, którego pewnie wiele osób zna, ale może nie każdy i to jest właśnie ten moment, aby taką nieświadomą osobę uświadomić. Bardzo możliwe, że ktoś już to kiedyś opisał (Nie wątpię). Nie liczę na plusy, chcę tylko poinformować o tym. Znam tego buga bardzo długo, ale dopiero dziś przyszło mi na myśl, aby go opisać na forum.

Pewnie niejednokrotnie zastanawialiście się czy dałoby się ominąć to ograniczenie dla graczy l2p. Otóż można.

Opiszę jak odpalic rooma Member Only bez premium.

1. Robimy rooma np. CQC - Khali

2. Opcja autostart - On

3. Zapraszamy gości do rooma (Min 4 graczy, każdy musi mieć włączone ready - 2 vs. 2 lub więcej)

4. Odlicza się 20 sekund i room startuje.

Pozdrawiam.

Edytowane przez szlachetny1

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

W sumie nie tylko zielonym się przyda.

Ja osobiście o tym wiedziałem, ale myślę, że dużo ludzi z WR nie wie/wiedziało..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

@up

Zapomniałeś dodać, że da się tak robić na wszystkich mapach, które wymagają premki..

to nakręć wideo jak robisz na mapie death math cqc... nie da się wybrać death mathu

@top to nie jest bug ale zieloni mogą nie wiedzieć

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

@up Dla ciebie może być zbędny a dla niektórych przydatny, to żę ty raz czy dwa zobaczyłeś że tak robią to nie znaczy że od razu to wszyscy widzieli...

@TOP Dobry temat, ale tak jak inny mam wątpliwości czy to bug, to jest coś jakby trick

Opublikowano

Plus za przypomnienie.

@Wszystkich Obeznanych - jeżeli tacy jesteście mega obeznani w warrocku i jego bugach, to proszę o ich spisanie. (Wrrcker, kolano/w/dupie, jestemproo, Klocek_Lego)

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Tak to prawda, że wiele osób o tym wie ( ja też wiedziałem). Ale są jednak początkujący, co nie wiedzieli o tym.

Masz +.

1325845644-U48159.gif

Co było nie tak z moją sygnaturą?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...