Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem znalazłem moda z broniami spodobał mi sie a że gram z bratem LAN to chałem wgrać tego moda na server ale niestety niepotrafie. Robie wszystko co jest napisane ale wyskakuje mi bład. a dokładnie jest to mod Balkon's WeaponMod. może wy potraficie mi wgrać tegomoda a potem wrzucic byle gdzie i dac mi linka Z góry dzięki za odpowiedź.

Edytowane przez maro7854
Opublikowano

Niewiem czy pomoze;

but to install mods for server, download 7zip. Download the mod you want, and right click -> open archive on both your minecraft_server.jar and your mod. Then copy all files that are .class into the minecraft_server.jar window(highlight, drag and drop) and put the other things (like .properties) into the server folder itself. If you do install bukkit, there are plugins instead of mods. For those, you simply put the .zip folder of the plugin folder in your server folder (create one if you don't have one) and extract it there, but you cant get regular mods (as far as I know).

Tutaj z translate.google

ABY zainstalować mody do serwera, można pobrać 7zip. Pobierz mod chcesz, i kliknij prawym przyciskiem myszy -> otwórz archiwum zarówno minecraft_server.jar a mod. Następnie należy skopiować wszystkie pliki. Class w oknie minecraft_server.jar (zaznacz, przeciągnij i upuść) oraz umieścić inne rzeczy (jak. Właściwości) do folderu serwera. Jeśli nie zainstalować bukkit istnieją wtyczki zamiast modów. Dla tych, można ją po prostu. Folderu zip do folderu Plugin w folderze serwera (stworzenie jednego, jeśli nie masz) i rozpakuj go tam, ale nie czuje sie regularnie modów (o ile wiem).

Jak cos znajde to odrazu napisze ;)

Daj + ;)

@add

Aby wejsc na serwer na ktorym masz mody, te same musisz uzywac na Signle ;)

@add2

Back up your world and jar.

Download a fresh minecraft_server.jar from minecraft.net

Install ModLoaderMP Server

Copy everything inside the minecraft_server folder (in the zip file) into minecraft_server.jar

Copy the mod_*.properties files (in the zip file) into the same directory as your minecraft_server.jar

The jar and exe are both standalone servers. Don't mod the jar and then run the exe!

@add3

Lap filmik

Pamietaj aby nie pobierac plików z filmiku poniewaz jest to wersja na 1.6.6

@add4

Znalazlem link w ktorym dostepne sa mody do 1.7.3 w MP, w niektorych jest instalacja ;)

To jest ukryta treść, proszę

Daj + ;)

6ydVTxs.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...