Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kolega ukradl konto ;/

kwiatoch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm

daj mu anonimowy list żę niby od policji , o kradzież konta metin2 D:

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Jeżeli masz dowody możesz to zgłosić do Supportu lub iść z tym na policje. Ale jeżeli nie chesz wyjść na frajera powiec mu żeby oddał ci to konto (jeżeli nie będzie chcaiał napi***** mu).

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Nastrasz go powiedz że idziesz na policjie i tyle ale nie idź a jak się nie złamie to napuść kogoś na niego może będzię ktoś starszy !!! Jeśli go nie pobijesz musisz go zastraszyć

Opublikowano

ale napinacze z was internetowi.dzieciak pisze ze sam go nei zleje a wy aby naslal kogos i co nasle a on pojdzie n apolicje i policja spyta sie czy kogos podejrzewa i powie ze tak i kiche dzieciak bedzie mial.zreszta gdyby mial kogos naslac to nic za darmo.pewnie konto warte Z 30 zl a afera jak huj nie wiadomo z milion warte.straciles konto i finito masz orginalnegowindowsa to idz na policje tylko pamietja ze bedzie rozprawa i potem moze ci wpierdlic tamten koles.

Opublikowano

Ludzie... Co wy pierdolicie! Jak widze wielu z was (nie wszyscy) to konfidenci! Strzeli z ucha i znając życie będzie miał przejebane, połamią go i tyle będzie mieć -.- Po prostu okazało się że twój ''kolega'' to stara parówa i okrada kolegów a więc jebać go. Po prostu idz do niego do domu i mu powiedz żeby Ci oddał te konto a jak nie to jebnij mu raz a porządnie w nos i po zawodach...

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Ludzie... Co wy pierdolicie! Jak widze wielu z was (nie wszyscy) to konfidenci! Strzeli z ucha i znając życie będzie miał przejebane, połamią go i tyle będzie mieć -.- Po prostu okazało się że twój ''kolega'' to stara parówa i okrada kolegów a więc jebać go. Po prostu idz do niego do domu i mu powiedz żeby Ci oddał te konto a jak nie to jebnij mu raz a porządnie w nos i po zawodach...

jak on sra na jego widok autro teamtu a co dopiero go walanc w nos pewnie siega mu do bioder xD przejechal sie na kumplu i pierdol ta akcje masz nauczke na przyszlosc by nikomu nie ufac.

Opublikowano

Idz do jego rodziców, co za problem ? Chyba to twoje konto wiec domagaj sie swojego...

Bicie nic nie pomoze....

Opublikowano

Buahahah najgłupsze rozwiązanie iść na psy, nie jestem jakimś JP'kiem, ale wiem że psy gówno zrobią. Koleś z osiedla ? Załatw mu wpierdol nie poda kolejny i do skutku ......

jeśli on pójdzie na psy to nie będzie miał życia w mieście :] Przynajmniej u mnie tak jest. xD No z tymi rodzicami też dobry pomysł, ale jak koleś ma 16-17 lat ( w co bardzo wątpię) to rodzice chyba nic nie zdziałają ;P.

Ja uważam że temat do zamknięcia wszystkie chyba możliwe wyjścia zostały podane.

Opublikowano

Radze ci skonczyc z metinem to ci tylko zabiera duzo cennego czasu. zamiast grajac w metina moglbys sie pouczyc i w szkole poprawic stopnie.

Kto tak mysle dawa +sika

1377531174-U173186.png

Opublikowano

haahha

Przestancie z tą policją -.-

Pogadaj z nim ..

Podpuść go .

np . Grasz jeszcze w metina ?

On : Tak ,a co ?

Jaki lvl już ?

68 .

To juz mozesz go cisnac; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Nowicjusz
Opublikowano

Wyślij mu anonimowy list od policji na e-mail, np. że jeśli konto nie zostanie zwrócone to wprowadzą sprawę do sądu (Jak macie 13-15 lat) to się nabierze.

Przykład

Dostaliśmy zawiadomienie o ukradzionej własności przez Pana w grze "Metin2"
Jako iż złamał Pan prawo "..." zgodnie z kodeksem karnym mamy prawo wnieść sprawę do sądu.
Jeśli "Konto" nie zostanie zwrócone w przeciągu 7 dni dostanie Pan (Jeśli jesteś nie pełnoletni to twoi rodzice) wezwanie do sądu.

Z Poważaniem komenda główna w "..."

I już ;)

/edit

Poprostu zglos na policje. Zajma sie tym napewno.

A ty nie wierz w Policje bo oni tylko umieją stać w czwórkę na światłach i patrzeć czy nie jadą na żółtym...

Opublikowano

pierdolicie mu glupoty ze ma podac sie za policje i co on skapnie sie ze to sciema i koles bedzie mial probem za podszywanie sie pod policjanta.kurwa opanujcie sie dzieci wiem ze sa wakcje i wam sie nudzi temu pierdolicie i piszecie psoty do bani.

autro tematu pisze ze tamten starszy wiekszy i silniejszy wiec mozesz mu laske zrobic bo pobic nie dasz rady.jebac metina i twe konto bo huja mozesz zrobisz masz nauczke temat do zakniecia bo spam!!!!

Opublikowano

Tak naprawde pierdolicie głupoty najeb mu , najeb mu . Chłopak nie da rady to nie da ... , a jeśli chcesz wybrać tą opcje z zaskoczenia wyjeb mu pałką. Najlepiej idź na policję, że wkradł ci się na maila. Ale znowu ryzykujesz reputacje w realu chyba, że ci na tym nie zależy. Teraz to tylko twoja decyzja ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...