Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czesc. Otoz mam taki problem. Na wstepnie powiem, ze mam oryginalna wersje MC. Kupilem ja na wersji 1.7.2. Gdy wyszla wersja 1.7.3 i dowiedzialem sie, ze nie ma tam bugu z tymi pistonami to nie aktualizowalem jej. Pewnego dnia przypadkowo kliknalem UPDATE.Gra sie niestety zaakctualizowala ;/ Postanowilem sciagnac pirackiego minecraft.jar i podmienic. Gra przeszla na 1.7.2. Chcialem tak jak wczesniej sciagnac sobie xraya. Wgralem go, usunalem Meta-inf. Wgralem mod loadera. Gdy probowalem sie polaczyc na multi to byl albo czarny ekran, albo pozniej jakiegos innego minecrafta 1.7.2 sciagnalem ( calego pirata, bo juz nie zalezalo mi nawet na skinie ) i tez chwile pochodzilo i zamiast czarnego to robil sie taki brazowy ekran. Co mam zrobic ? Beda oczywiscie + i 5.

Edytowane przez yourfather1
Opublikowano

Drogi chłopcze, gdyż był update 1.7.3 błąd z pistonami się usunął, możesz grać na serwerach 1.7.3 na 1.7.2, ale i tak ten bug nie zadziała.

Opublikowano (edytowane)

Drogi chłopcze, gdyż był update 1.7.3 błąd z pistonami się usunął, możesz grać na serwerach 1.7.3 na 1.7.2, ale i tak ten bug nie zadziała.

Drogi Wulkanusiu :)

Gralem na serverze 1.7.3 na 1.7.2 i ten bug zadzialal :)

@EDIT

Moze ktos ma jeszcze oryginalna wersje MC 1.7.2 ?

Opublikowano

co 24h odswierzamy, a bug itak nie bedzie dzialal, a z resztą graj uczciwie to Ci się tak bardzo nie znudzi, a jeśli chcesz miec duzo surowców to poducz sie komend world edit'a i world guard'a i zloz podanie na jakims serwerze, albo wykaż się jak szukają moderatorów na serwer. pzdr :)

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

nie wiem czy bug albo coś innego

Gram na kilku kompach i mam wer. 1.7.3 oraz 1.7.2 i na obydwu działa klonowanie. Serwer multi na dedyku.

Zapewne jest to jakiś błąd.

Opublikowano

A moglbys mi zuploadowac wersje 1.7.2 ? Bardzo bylbym wdzieczny. Dobrze by bylo gdybys mial zainstalowanego Xraya. Oczywiscie beda 5 i + :)

Opublikowano (edytowane)

Jak sciagne to zobacze, ale juz masz + i 5 :)

@EDIT

Sciagnalem ale to jest 1.7.3 ... ja chcialem przeciez 1.7.2

Opublikowano (edytowane)

Musisz dac skab pliku;p

A co do tematu istnieje taki program do zmiany wersji minecrafta nazywa sie on chyba changeversion

Na bukkicie 1000juz ten bug jest wylaczony

Edytowane przez domino106
76561197998026328.png
Opublikowano

@up

Raport za spam

@petermajster

Raport za link

@top

Tego buga usuneli ;)

6ydVTxs.jpg