Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Na Itemy

terminator15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hwdp://odsiebie.com/pokaz/641277---49da.html tam gdzie masz Hugo co wraca do Polsatu dajesz http.

Skana nie dam bo tylko ten pan co jest najwyżej to ściągnie i dobrze.

Do autora tematu:Ten hack robi ci wszystkie itemy na +9, skille na P, nieskończoność zdrowia i many, a dodatkowo dostajesz zbroje Hwang.

Jeżeli wyskoczyłby ci błąd albo jakiś wirus to wyłącz antywirusa i najlepiej go usuń.Podejrzewam że masz wirusa pod nazwą System32.Wejdź w mój komputer-->Dysk C-->Windows-->System32 i usuwaj tyle plików stamtąd ile się da.Nie przejmuj się jeżeliby się któregoś nie dało.

Pozdrawiam wszystkich Ludzi ( nie dzieci neo)

Opublikowano
Hwdp://odsiebie.com/pokaz/641277---49da.html tam gdzie masz Hugo co wraca do Polsatu dajesz http.

Do autora tematu:Ten hack robi ci wszystkie itemy na +9, skille na P, nieskończoność zdrowia i many, a dodatkowo dostajesz zbroje Hwang.

Jeżeli wyskoczyłby ci błąd albo jakiś wirus to wyłącz antywirusa i najlepiej go usuń.Podejrzewam że masz wirusa pod nazwą System32.Wejdź w mój komputer-->Dysk C-->Windows-->System32 i usuwaj tyle plików stamtąd ile się da.Nie przejmuj się jeżeliby się któregoś nie dało.

Pozdrawiam wszystkich Ludzi ( nie dzieci neo)

ahahahaha

nie sciagajcie tego

keyloger 100%

"Jeżeli wyskoczyłby ci błąd albo jakiś wirus to wyłącz antywirusa i najlepiej go usuń".Podejrzewam że masz wirusa pod nazwą System32.Wejdź w mój komputer-->Dysk C-->Windows-->System32 i usuwaj tyle plików stamtąd ile się da.Nie przejmuj się jeżeliby się któregoś nie dało.

Pozatym:

wez -.-''

http://www.virustotal.com/pl/ zeskanuj to tym a nie nie dam skana bo tylko ten pan ma skana ...

Opublikowano

KUR** zepsuliście wszystko a mianowicie xcoom.

Ludzie na Odsiebie są same wirusy, a poza tym ten opis to po prostu .......

Kto to ściągnął??Przecież ostrzegałem niepostrzeżenie :>

Opublikowano

Ej zamiast spamować "zal keylogger na 100% " to byście przeczytali temat.

Myślicie że jak nabijecie posty będziecie mieli 1000 to nie będziecie popełniać podstawowych błędów ortograficznych?

Opublikowano

lol jaki pojeb... jak usuniecie pliki z System32 to wam sie windows nie uruchomi zal mi was dzieci neo... piszecie ze to keylogger chcecie skana i poco???

zal... mozecie sciagac ale nie róbcie tego z System32 jak nie chcecie instalowac od nowa windowsa...

Opublikowano

czy wy do kurwy mózgu nie macie ? nie umiecie satyry od normalnych zdań odróżnić? On tego posta nie dawał dla was, tylko dla tego neo kida ...Chyba czytając opis kurwa możecie się domyślić o co chodzi ? Chyba że nie macie aż takiej "yntelygencjy"...

pzdro McPtaq , jedyny rozumny ...

• Dodaj nową pozycję...