Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z globalem

olopex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z globalem a mianowicie ściągnąłem go aktualizacja sie ściągnęła i wszystko elegancko, ale gdy zaloguje sie do gry wyskakuje error 1010 i trzeba kliknac enter bo nic innego sie nie da zrobić a potem wyskakuje jakis warning ze jak bede dalej grał na hackach to mnie zbanują tylko chodzi o to ze gram bez hacków i miałem formata wczoraj i na kompie jest tylko MU, co zrobic aby to nie wyskakiwało i sie dało normalnie grac ?

Opublikowano

Siema - masz niech zgadnę kartę graficzną od ATi/AMD ;P Błąd 1010 jest standardowy na kartach ww. firmy na systemie Windows 7 /32/64 bit :P Aby Mu Online działało ci normalnie polecam zainstalować starsza wersje sterowników do karty. Mi jak i wielu osobom to pomogło. Więcej informacji masz na oficjalnym forum Mu ;P Wiedz poczytaj i kombinuj, pozdroo, gl ;]

Opublikowano (edytowane)

własnie juz kolo 14 przeczytalem ze trzeba zainstalowac starsze sterowniki ale ze nic nie moge znalesc ;/ chodzi mi o sterownik do ati radeon 2600 hd pro

@edit

i jeszcze dodam ze ja mam xp a nie 7

Edytowane przez olopex
Opublikowano

@UP

Ale napisz jaką masz teraz wersję sterowników :'p

Skąd mamy wiedzieć jakich mamy szukać, skoro nie wiemy jakie są starsze od tych co masz.

Możemy znaleźć starsze od najnowszych ale nie będą starsze od twoich :'p

Myślę, że w miarę przejrzyście napisałem ^^

Opublikowano

juz rozwiązałem problem, był to własnie problem tych sterownikow znalazlem ;] a tak poza tematem sa jakies hacki działające na tego globala co jest teraz ?

Opublikowano

Żadnych przydatnych ...

Jedyne oszustwo które jest, to bot ...

Dobry bot - kosztuje

Słaby bot - free.

Poszukaj na forum. Na 100% znajdziesz.

Odp. udzielona.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...