Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na 2 Mapkach Jednocześnie

polska123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam SS gralem na 58 a qumepl na 121 i ja mowie ze u mnie jest agr0n0s na ts on mowi ze tez i mamy ss jak ten sam nick lvl % moż○liwe?

Opublikowano

2 warrocki włączone(może dał jakoś rade) albo użył znak jakiś 2 koleś którego nie widać i niby te sam nick.Sam nie wiem.Ale jeżeli 2postacie to jakim cudem by grał 2 oknami?Przecież nie rozdwoił by się.Daj ss'y twój i kolegi(i czy na ss jest godzina podana)

League of Legends

Opublikowano

Właczyl Wr i zalogowal sie i zmienil ip i znowu wlaczyl ale jak na 1 konto 1-no czesnie.....LOL:D

Niemam pojecia wystaw ss to pogadamy.:}

szgna2pac.gif

Opublikowano
2 warrocki włączone(może dał jakoś rade) albo użył znak jakiś 2 koleś którego nie widać i niby te sam nick.Sam nie wiem.Ale jeżeli 2postacie to jakim cudem by grał 2 oknami?Przecież nie rozdwoił by się.Daj ss'y twój i kolegi(i czy na ss jest godzina podana)

Podana jest godzina utworzenia pliku...

Jestem fajny i robie tekstury. :3

Opublikowano

człowieku?!! jak ty mogłeś widzieć go na dwóch mapkach jednocześnie?!! pewnie sam masz takiego buga!

może jak zakończył grę to przeszedł na inną mapkę a ty niczego nieświadomy zrobiłeś to samo... a może był szybszy i to tobie się tylko wydawało?

a może to były tylko podobne nicki?

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

@up CZLOWIEKU zanim napiszesz jakas glupote przeczytaj temat, bo chyba ci cos umklo omg:

mam SS gralem na 58 a qumepl na 121 i ja mowie ze u mnie jest agr0n0s na ts on mowi ze tez i mamy ss jak ten sam nick lvl % moż○liwe?

Opublikowano

jakoś kiedyś grałem , widziałem takich kolesi,co mieli 60 lvl ,a nicki mieli podobne ,bo rózniły się jednym i ...

Opublikowano
Właczyl Wr i zalogowal sie i zmienil ip i znowu wlaczyl ale jak na 1 konto 1-no czesnie.....LOL:D

Niemam pojecia wystaw ss to pogadamy.:}

Lol ta jasne zalogował się na 2 jednakowych kontach.Warrock integruje w procesach zabezpieczający HShield.Praktycznie nie da rady.'

Mam 1 teorie"

-Gościu jedynie miał normalnego laga w roomie i wizualnie on tam został lag.

no siema

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...