Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie kbot

LESIUP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupic kbot-a , jednakze chcialem zapytac czy jest on niewykrywalny , lepiej zeby bil alieny czy zbieral skrzynki czy razem ???

Brak konta ;/

Opublikowano

Jest w 99.9% niewykrywalny, najlepiej w czapeczce skrzyneczki zbierać:P

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

Jest w 99.9% niewykrywalny, najlepiej w czapeczce skrzyneczki zbierać:P

99% ? haha... Jak będziesz bocił 24/7 na boxach to mogą Cię wykryć, najlepiej robić przerwy gdzieś 3-4 godzin-y a Mi się wydaje że to nie ma różnicy czy boxy czy alieny.

Opublikowano (edytowane)

99% ? haha... Jak będziesz bocił 24/7 na boxach to mogą Cię wykryć, najlepiej robić przerwy gdzieś 3-4 godzin-y a Mi się wydaje że to nie ma różnicy czy boxy czy alieny.

Przerwy... haha... nawet jak będziesz robił przerwy i tak Cię mogą wyłapać... oni nie sprawdzają twojego konta jesli długo jest zalogowane ale sprawdzają połączenie między serwer a klientem gry ew. botem. Sprawdzają też logi połączeń. Robienie przerw to mit... Ja na swoim koncie na pl3 latam na biobocie od stycznia 8-12 h na dobe bez zadnych przerw, chyba że pękne i jakoś ostrzeżenia ani bana nie widze. Tak samo jest na KBocie. Wszystko zalezy od szczęścią ale trzeba mieć na uwadze to że skrypt mnie, Ciebie, kogoś innego nie ominie. To tylko kwestia czasu.

@topic polecam kilka godzin na skrzynkach, kilka godzin na alienach i skrzynkach

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

Przerwy... haha... nawet jak będziesz robił przerwy i tak Cię mogą wyłapać... oni nie sprawdzają twojego konta jesli długo jest zalogowane ale sprawdzają połączenie między serwer a klientem gry ew. botem. Sprawdzają też logi połączeń. Robienie przerw to mit... Ja na swoim koncie na pl3 latam na biobocie od stycznia 8-12 h na dobe bez zadnych przerw, chyba że pękne i jakoś ostrzeżenia ani bana nie widze. Tak samo jest na KBocie. Wszystko zalezy od szczęścią ale trzeba mieć na uwadze to że skrypt mnie, Ciebie, kogoś innego nie ominie. To tylko kwestia czasu.

@topic polecam kilka godzin na skrzynkach, kilka godzin na alienach i skrzynkach

Skrypt ? Mi się wydaje że to admini sprawdzają logi konta. ale ok nie znam się.

Opublikowano

a to prawda ze bigpoint ma udzialy z tego , i ze ivan ma wtyki w supporcie ???

Mam dosc dobre konto na pl3 top 300 1 ostrzezenie juz bylo i chyba bede bocil

Brak konta ;/

Opublikowano

Na forum DO napisali że to bzdury że ktoś ma udziały z BP w botach..

A swoją drogą Lesiup to się właśnie jawnie przyznałeś do bocenia rejestrując się na nicku z gry tutaj i pisząc że bota kupujesz :P A na pewno ktoś z BP tu zagląda :D

ref

Opublikowano

BZDURY BZDURY BZDURY!!!

na na Kbocie dostałem 2 razy bana po max tyg. Na biobocie lecę od jakichś 3 miesięcy i nic ani ostrzeżenia.

Czy Biobot czy Kbot wykrywalność jest ta sama, problem leży gdzie indziej, śmiem twierdzić że prawdopodobnie wyczaiłem na czym polega wykrywalność. ale narazie cicho sza :P

imetin_logo.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

slafcio podziel się a dostaniesz na pewno jakieś "Lajki" :)

Takich ludzi forum potrzebuje ;)

//odkop + spam

rudykojot.png

"Kiedy kojot wpadnie w sidła, to często w akcie desperacji woli odgryźć sobie uwięzioną łapę, niż dać się schwytać wąsatemu Meksykaninowi."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...