Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co powinno się robić z takim ścierwem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym najchętniej rozstrzelał. Jak już słyszę w rozmowie słowo "słiiiit" lub jakieś inne chujopodobne słowo, zbiera mi się na wymioty.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Kurwa, pewnie jakiś emo cie pocisnął i teraz się prujesz na forach, haha, żałosne. A co z nimi zrobić? Nic nie robić, dać im zyć w spokoju debilu. Wypierdalaj do obory, bo tam jest miejsce dla takich ludzi jak ty, zachowujesz się jak zwierze, jak ludzki szczur obesrany.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

Dla mnie jest to fajne i mi się podoba jak dziewczyna tak robi. a Ty masz chyba jakieś źle doświadczenie z taka dziewczyna. I do ku...y nędzy nie ocenia się dziewczyny tylko po wyglądzie

Opublikowano

Mam na nie wyjebane nie gadaj i olej a nie się przypierdalasz btw ja się po przypierdalam

masz jakiegoś murzyna w sygnie z dredami i prawdopodobnie z syfem na mordzie sądze że jest to pojebane niżej widzimy błaganie o plusiki które i tak każdy olewa.Jesteś gimbusem lepiej daj se spokój i wykurwiaj dawać swoje żale gdzie indziej

Opublikowano

Ee ja nie wrzucam swoich fotek do neta bo to co jest w internecie zostaje w internecie.

Nie wrzucasz bo pewnie sam jesteś pasztetem, dawaj fote to z cb się ponabijamy ;]

Dzieciaku ty serrio masz nasrane w głowie, oceniasz innych każdy idioto ma swój styl...

Temu się podoba tak drugiemu inaczej a ty jeździsz zwyczajnie zasrany bachorze !!!

Opublikowano

Nic mnie nie obchodzi co Ci ludzie robią. Nie znam ich. Daj swoja fotke chętnie się pośmiejemy.

xD

Top@ Mi to lotto. Ich styl życia. Krytykuj siebie, a nie kogoś.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

rzadko kiedy daję plusy, ale dziś baby dostał ode mnie kilka.

Chujcieto, znajdź sobie nieplastikową dziewczynę i tyle, lul.

Sam pewnie marszczysz przy takich plastikach, huh. ;o

Opublikowano

Moi faworyci :

Dla mnie jest to fajne i mi się podoba jak dziewczyna tak robi. a Ty masz chyba jakieś źle doświadczenie z taka dziewczyna. I do ku...y nędzy nie ocenia się dziewczyny tylko po wyglądzie

No i ten babybuns, ale to przygłup do potęgi to nikogo nie dziwią jego posty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zgwałcić.

Powinszować.

Osobiście też mam dosyć tych kaczkoryjów gdzie sie nie spojrzy, kiedyś miałem facebooka tylko dla zabawy i do porobienia coś z kolegami, teraz... chyba zaraz wejde usuwać konto jeżeli jeszcze istnieje

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Niech robią co chcą. Tylko bez tych super ,,słiiitaśnych'' komentarzy na moich profilach. A tak to niech sobie nawet zaczną oczy malować - w sensie, że źrenicę ^^

Legenda
Opublikowano

Kunnorinno - ehh...

Kolejny z serii "kozak w necie, cipa w świecie", myślisz, że jak powiesz wszystko w internecie jaki to jesteś fajny to Cię naprawdę polubią?

BabyBuns! ma racje, sam jesteś noobkiem, który zamiast znaleźć dziewczynę cwaniaczy w necie i się chwali jakie to te "plastiki i emo" są nie fajne.

Opublikowano

ale takie tematy są wkurwiające, znalazł sie jedn wielki kozak ,który skleił 4 fotki, zapewne zupełnie nieznajomych jemu osób, chcąc sie ponabijać z ich stylu zycia. naprawde bardzo dojrzałe, oni żyja jak chcą, walic Cie powinno to co robia ze swoim zyciem, chyba że robią, chcą zrobić sobie cos złego, dla nich nienormalne jest to że ty jesteś "normalny" (bo w sumie nie wiemy jak Ty na co dzień wyglądasz, może torebeczka hello kitty stała sie nieodłacznym elementem Twojej garderoby?), więc stul pysk i zajmniej sie soba a nie martw sie o innych, zdupca sobie zycie, super, szkoda, i tak ich nie znałeś więc nie bedzie Ci ich żal

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Wiesz co, Ty jesteś naprawdę tępy. Odpuszczam bo takiego idioty to ja jeszcze na oczy nie widziałem.

Cwaniaczku i hejterze w jednym, lepiej sie ogarnij bo obecnie swoim zachowaniem prezentujesz dno intelektualne.

Zreszta w jednym temacie dostałeś warna od admina za obrazanie mnie gdy napisalem absolutną prawdę ;). Potrafisz tylko jechac po normalnych ludziach co maja swoje zdanie i nie nasladuja wiekszosci.

Kolega miał na myśli osoby co wstawiaja mnóstwo zdjęć w takich pozach jak powyżej.. Te dziubki są popierdolone.. nie można normalnej minki zrobic ? Niektore kreują się na kurwy poprzez swoje obnażanie i wystawianie cycków do aparatu ... Potem sie dziwia , ze faceci chca tylko je zaliczac...

Jak ci sie nie podoba to po prostu wypierdalaj :/ . Smiesz innych pouczac poprzez wyzywanie ich ? Lepiej idz poszukac towarzystwa hejterow i pozalic sie na normalnych ludzi.

@ TOPIC

Tez myślę, że jest to niepowazne zachowanie. No, ale co zrobic ? Takie sa obecne czasy. Niektore laski poprzez odwazne pozy kreują się na dziwki . POtem sie dziwia czemu faceci chca je tylko dymac.

jqeuR.png

Opublikowano

Moi faworyci :

No i ten babybuns, ale to przygłup do potęgi to nikogo nie dziwią jego posty

A prawda jest taka że to ty robisz z siebie wieśniaka.

Wstaw swoją fotkę skoro lubisz tak oceniać innych. Niektórzy to są tu pojebani, tak szczerze mówiąc. Jak w temacie "ziomek zgwałcił konia" to się cieszą jakby im ktoś ciastko dał a tu gdzie są wstawione dziewczyny które reprezentują swój własny styl to się przypierdalacie. Już to mówiłem frajerzy odjebać się od tych dziewczyn, no chyba że geje to wasz problem -.-

PS: Zapewne mnie zminusujecie, więc sobie zwalcie do tego i bd zadowoleni...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...