Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tsro

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba byle co ? xD sproboj wpisac same cyfry, jak nie pomoze to same literym, moze to kod pocztowy :D wgl dziwie sie ze wymagaja takich danych tam.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Po pierwsze primo nie trzeba było zakładać nowego tematu bo gdzieś na forum był tutek o tym, po drugie primo oni tego wymagają ponieważ tylko skośnoocy mogą w to grać dlatego jak my wpisujemy tam jakieś "mongolskie" liczby niby mamy obywatelsko tajwańskie, po trzecie primo do tego jest jakiś generator który Ci daję odpowiednie liczby xD wpisz na gooooooooooooooooooogle.pl xD "tsro MpcForum" i gdzieś to będziesz miał :P

Opublikowano

Tam musisz podac kod CID trzeba go wygenerowac aplikacja . niemam nigdzie ale w gogle wpisz to znajdziesz wygeneroj i wklej go tam i po sprawie

Und3rsoldier.png

Opublikowano
Tam musisz podac kod CID trzeba go wygenerowac aplikacja . niemam nigdzie ale w gogle wpisz to znajdziesz wygeneroj i wklej go tam i po sprawie

zaden CID -.-' jak bys nie wiedzial to pisze tu poraz enty CID TO JEST WASZ PESEL OO ZROZUMCIE TO ! -.-"

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Żeby nie robić nowego tematu...

Zrobiłem konto włączam grę wpisuje pasy i mi token się nie pokazuje -.-, nie wiem czy pisze że złe pasy czy co...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...