Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Xfire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem otoz chce wlaczyc coda przez Xfire ale nie wyszukuje mi coda a mam go zainstalowanego(pirat) nie wiem o co biega. Z gory dzieki ;)

Narzędzie --> opcje --> gry --> niezainstalowane --> znajdź Cod'a --> manual detect --> przeglądaj (( tam gdzie go zainstalowałeś )). Z piratami tak jest ;), ale myślę, że będzie działało.

Opublikowano

dzieki wielkie dziala ale mam tera nowy problem z cod4 radar 2D injectuje tego xfirehook.dll przez Valkyrie wlaczam sewer przez xfire ale tego radaru nie ma mam wersje coda 1.7 na serwerze pb on hack jest undetected moze cos zle robie albo juz nie dziala?. Z gory dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dzieki wielkie dziala ale mam tera nowy problem z cod4 radar 2D injectuje tego xfirehook.dll przez Valkyrie wlaczam sewer przez xfire ale tego radaru nie ma mam wersje coda 1.7 na serwerze pb on hack jest undetected moze cos zle robie albo juz nie dziala?. Z gory dzieki

Nie wchodź do gry przez xF. Jak chcesz dołączyć do znajomych kopiujesz IP, odpalasz hack'a, gre w konsoli wpisujesz /connect IP to wszystko ;).

Opublikowano (edytowane)

a da rade grać na serwerach na piratach ?

Tylko na serwerach zcracowanych, ale nawet sporo ich jest.

weszlem do calla odpalilem hacka wpisalem ip w konsolce weszlem na serwer ale i tak nie dziala jakby co win XP 32bit

Uruchom grę i Valkyrie jako administrator,

wyłącz firewalla, uac (User Account Control ) i anty wirusa,

uaktualnij DirectX'a,

nie wiem jaki do tego hacka wymagany jest .NET Framework, ale chyba każdy hack działa na .NET Framework 3.5 i .NET Framework 4.0 (pobierz oba),

pobierz to - C++ 2005 Redistributable, C++ 2008 Redistributable, C++ 2010 Redistributable,

Jeżeli nic nie zadziała spróbuj innego Injectora (polecam WinJect lub DC Injector).

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano (edytowane)

@up nie dziala jakbyscie mieli jakis inny radar undetected to wyslijcie linka bo z tym co sie mecze pol dnia nadal nie dziala

@edit Macie jakies pomysly? albo innego radar hacka pod wersje 1.7(win XP 32bit)? Jak nie to temat do zamkniecia <_<

Edytowane przez domi333

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...