Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Survival - MineAddict

draculeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jest problem na tym serwerze który przeszkadza wielu użytkownikom, są świadkami, np Headerth czy jakoś tak i inni... Wystarczy popytać... Tym problemem jest YummyBoy i rZYT.

Chodzi o to że na warpie w Rivendel, bardzo często Yummy i rZYT czekają aż ktoś wejdzie na warp i zabijają go... Dużo osób to naprawdę potwierdzi, dzisiaj tak też było ze mną, mam nawet screeny jak mnie zabija Yummy:

http://imageshack.us/photo/my-images/13/20110806202359.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/15/20110806202400.png/

Są to screeny kiedy mnie zabijają, potem specjalnie wchodziłem na warp po to aby zabić Yummy-iego, bo przesadził i nawet na czacie pisał że robi screeny mnie że to "ja zaczynam"... Nie wiem jak to było ale chyba wysłał je grassowi i dostałem bana... :

http://imageshack.us/photo/my-images/840/20110806202855.png/

Szczerze mówiąc dostałem bana za gó*no prawdę, a Yummy, pewnie dalej tam stoi i się wzbogaca zabijając na warpie...

Proszę o zabranie tego zgłoszenia poważnie... Poza tym Yummy z KrKacprem robią Hunt w mieście polegający na tym ze chodzą uliczkami i patrzą kto idzie a potem zabijają, we mnie razem z kacprem nawalali z łuku kiedy budowałem moją wieże w Rivendel i mi to bardzo przeszkadzało...

Prosiłbym o zbanowanie Yummy-iego na miesiąc/e lub na tydzień aby się ogarnął bo bardzo przeszkadza na serwerze który jest zajeb**ty!...

EDIT:

Przyokazji Kiedy na czacie mówiłem grassowi żeby popatrzył i zbanował yummiego to tylko pisał Co!? i sie śmiał a jak Yummy napisał to odrazu ban poleciał, nie dziwne?? o.O Mój nick to Andrzej

Opublikowano

NIe polecam ... Pytałem się admina jak zostać elfem nie odpowiadał to napisał co za 8 latek z tego admina i odrazu BAN .. nie polecam serwa

. .

Opublikowano

Jestem w tym nowy i nie rozumiem.

Gdy wchodzę na serw nie mogę nic robić i jest napisane, że muszę się zalogować.Pomocy

Opublikowano

Odradzam server.

Admini w ogóle nie pilnują porządku na servie.

Nooby latają na hackach i zabijają ludzi. Gdzie by się nie poszło, to od razu cie zabiją.

Opublikowano

na jakich hackach?? stoja i czekają aż się tam tepniesz, a headAdmin lubi dobrą muzyke i był na woodstocku :)

Co do komunikatu: To większa większosc wie co z tym dzieckiem sie robi - /register <haslo> a jak potem chcesz sie zalogowac /login <haslo>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...