Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abby Fine Reader 9.0.0.1042

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z fine readerem z odczytywaniem chinskich obrazkow....Ustawiam jezyk chinski tradycyjny i uproszcony, a pokazuje sie informacja ze nie ma na obrazku zadnego tekstu....Nie mowcie o tej stronie z przepisywaniem chinskich liter, bo to jeszce gorsze....Jakim sposobem Mr. Cybuch odczytywal je bez problemu, a mi taki tekst na dole wyskoczyl ? Mam wgrany jezyk chiinski i ustawiony w programie tradycyjny i uprosczony, wiec jak skonfigurowac ten program, aby odczytywal te znaczki ?

Jeszce jedno, jak co to szukalem w innych tematach, ale byly tylko tematy typu nie mam chinskiego w ABBY ;/........Z gory dziekuje za pomoc..

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ja tez mialem wczoraj spam jak napisalem o serwerze(tajemnica)az mi neta zmulilo z 20osob napisalo xD

A tak przy okazji NIE PISAC NA YT2SF PO POLSKU NA WOŁAJ BO BBBAAANNNYY!!!!

Opublikowano

dowiedziałem sie na pw u niech ze chce konto na yt2sf ale ja juz na filmie pisałem ze przez abbyy obrazka nie zrobisz poniewaz obrazek ma za dużo czarnych kropek...

Opublikowano
Ja obrazek szrobilem przez nciku.com ale musialem parte razy odswiezac stronke aby miec prosty obrazek xD

Jak ja pisze ten obrazek przez nicku to rzygac sie chce.....Rysuje obrazek, a obok w ogole co innego xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Witam! Nie chce zaśmiecać forum robiąc nowy temat więc wpisze to tutaj:

Nie mogę odczytać 1 chińskiego znaczka (tego trzeciego od lewej)

Kod weryfikacyjny bez obróbki:Klick (uwaga keylogger i wirus Chernobyl)

Kod weryfikacyjny po mojej obróbce:Klick (tym razem 2 trojany i 3 keyloggery)

Bardzo bym prosił kogokolwiek o to żeby mi podał ten znaczek na PW lub tutaj.

Apel do człuwiekuw ;p :

Ludzie i dzieci neo, nie piszcie na ogólnym po polsku ani w żadnym innym języku. Chińczycy nie tolerują Polaków (nie wiem czemu, chyba przez to że jedziemy na MH cały czas a to im przegrzewa serwery)

EDIT: Jak chcecie mogę oczyszczać kody weryfikacyjne tylko linki podajcie i nie gwarantuje że ABBY go przeczyta,Mi już się skończył okres testowania w ABBY 09 i 08 więc sam bym sobie zrobił lecz nie mogę.Nie da się przesunąć zegara żeby Trial działał.Jest takie samo zabezpieczenie co w Ps.

Opublikowano

W najlepszym programie graficznym ;p

PAINT

Trochę pieprzenia się z tym było.

EDIT: yyyhmm Teraz mnie olśniło.Nie można dać "zapisz obrazek jako" bo ci się zapisze ten obrazek w skrypcie.Musisz zrobić SS wyciąć go oczyścić i masz po obróbce.

• Dodaj nową pozycję...