Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam w domu 2 kompy z tym samym adresem IP i niekiedy sobie pomagam w misjach np chedshoty i tp i teraz moje zasadnicze pytanie czy można za to wyrwać BANA podkreślam też że nie robię żywca typu 0-140

Opublikowano

Hm...Nie nie dostaniesz bana

Chyba że GM wbije na rooma ale to na 99,9% że nie wbije..A więc wnioskuje że nie dostaniesz bana

Opublikowano (edytowane)

Nie nie powinieneś , chyba że nexon się tym zaiteresuje w jakiś sposób.

@Up od kiedy moża pisać zielonym ???

W wiekszości postów ?

//Enzil

Od zawsze ;) Nie wolno podawać się za moderatorów, ale tak to można.

Edytowane przez Enzil
Opublikowano

To nie Poverleveling , za to bana nie dostaniesz/dostaną.

Spokojnie.

PS.Jak wspólne IP ??

Nawet jeżeli byś dostał go pisz do cwela znaczy do nexona

Opublikowano

LONGESTKILLSTREAK (kilstrek) większy niż 46 = ban perm 1 ss i masz bana na perma ;p a to jest power lvl bo nawet gdybyś tłumaczył się tym, że grałeś on był afk to musisz wyjść ( to tak jak by był telekil na ft tez możesz dostać bana ty i caly team jak go nie kikniecie najepiej to wyjsc ;p wiem bo byl taki temat na forum) tak ze mozesz czekac na bana

Przypomniałem sobie mój kolega chcial sobie podniesc k/d w ten sam sposub i dostal bana mial LONGESTKILLSTREAK:140 ;p

POZDRO^^^^^^^^^^ :)

Opublikowano

Niby można, ale dość rzadko się zdarzają...

Pamiętaj, żeby np. co 10 killi dać się zabić, żeby nie nabiło zbyt dużego longest kill streak (jakoś tak).

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano (edytowane)

ja robilem tak z bratem, jak jest misja z headshotami 20-xxx to on mi wali banie potem ja mu wale banie , potem gramy normalnie potem ja i tak w kólko

Edytowane przez El3mEnTaR

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

LONGESTKILLSTREAK (kilstrek) większy niż 46 = ban perm 1 ss i masz bana na perma ;p a to jest power lvl bo nawet gdybyś tłumaczył się tym, że grałeś on był afk to musisz wyjść ( to tak jak by był telekil na ft tez możesz dostać bana ty i caly team jak go nie kikniecie najepiej to wyjsc ;p wiem bo byl taki temat na forum) tak ze mozesz czekac na bana

Przypomniałem sobie mój kolega chcial sobie podniesc k/d w ten sam sposub i dostal bana mial LONGESTKILLSTREAK:140 ;p

POZDRO^^^^^^^^^^ :)

Ale przecież napisałem że nierobie rżeczy typu 140 - 0 dobra wyjaśnione robię to na własną odpowiedzialność proszę o zamknięcie tematu

Opublikowano

Najlepiej graj tak:

2 hs - 1 klata i po 10 razie zabijałem się .

W ten sposób zrobiłem 3 poziomy medalów co kiedyś były za nie nagrody ;p

Dobra topic wyjaśniony .

Zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...