Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W najbliższym czasie mam zamiar założyć server. Ale nie mam pewności, czy ludzie będą grali uczciwie... Prosiłabym o plugin, który automatycznie wyrzucałby z servera ludzi używających x-ray'a. Nie banował. Po prostu kick, ew. jakiś komunikat typu "Usuń Xray'a i wejdź jeszcze raz."

Aby gracze używający xray'a nie mieli możliwości wejścia na serwer.

Ale... Z drugiej strony, aby była możliwość uchronienia danych graczy przed tym kickiem, mam na myśli Admina, czyli mnie. i nadanie mi prawa do używania tego udogodnienia :) Xray przyda się do budowy niektórych rzeczy, np. mechanizmów. ;)

Dam plusika.

Albo minusika, jak kto chce ;p

Opublikowano (edytowane)

Nie, nie, nie....

Mam ten plugin, on nie działa tak, jak ja chcę. Ukrywa złoża, na dodatek nie wszystkie, a czasem ukrywa dla tych, którzy nie używają xray'a... na dodatek zżera dość dużo pamięci.. servera w sensie. RAM

Proszę o plugin, który będzie WYRZUCAŁ graczy z xray'em, ale nie admina.

Edytowane przez Ryhas
Opublikowano

I tak czy tak, żaden! Ale to żaden nie działa poprawnie. Na każdym pluginie widać różne złoża, przeważnie 1 klocek danego surowca.

Opublikowano (edytowane)

ale... czy naprawdę nie ma takiego pluginu, który automatycznie WYKRYWA x-ray'a? Musi gdzieś być... Musi być jakaś możliwość uchronienia serwera przed tym..

Używałabym Anti-Xray... gdyby nie to, że nie ukrywa złóż na wszystkich chunk'ach i ukrywa niektóre złoża przed zwykłymi graczami, że jak wykopie klocek węgla, to okazuje się, że ten kamień, tutaj obok to też węgiel ;/

Edytowane przez Ryhas