Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [4Story PL,EG] MULTI KILL CZYLI atakując jednego atakujecie wszystkie moby ze spota

Dawid333222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze że kolejny inteligentny Powiedz mi co ma multi kill do evil hacka? bo na eg multi kill działa

A i nie martw się jest już bypass TClient i 3 nowe multi kille więc nie musisz się martwić że stracisz kontakty z gm

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widocznie największym dzieckiem jesteś tu ty nie interesują Cię hacki? to nie wypowiadaj się w takich tematach bo to tylko spam za który mozna dostać bana

Jak już mówiłem jest jeszcze kilka nowych multi kili które nie są hackami tylko modami sprawdze czy któryś działa

Ps Slimo liczę że więcej tu twoich głupich postów typu hacki to syf nie zobacze w tym temacie a zwłaszcza w dziale cheaty bugi boty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak ktoś chce to ośiągnie to co chce bez żadnych hacków ale to juz tego kogoś sprawa , że gra na hackach i to nie twoj interes a i nie nazywaaj nas dziećmi bo są starsi od cb i to ile wież mi.

Opublikowano

Co do tych osiągnięć nie każdy gra żeby na hackach żeby wbić ten 90 lvl itd ja np gram na hackach czasami tak dla zabawy nie żeby wbić postać na max lvl bo mi to nic nie da, wole sobie robić misje bo lubie fabułe 4story

Ps Slimo Weź się lepiej za tych co na allegro sprzedają gold do 4story i robią z tej gry jebanego metina!! ceny poszły w góre dwu a nawet trzy krotnie, czy naprawdę hacki są gorsze od tego gówna?

a no i spadaj z tego forum i przestań nam wszystkim truć dupe bo nie wiem co ty na tym forum chcesz osiągnąć,a i nie wiem ile masz lat może 20 , 30 albo 12 ale nazywając każdego dzieciem czy kimś w tym stylu lub co chwile się z kimś spierając że np hacki to syf itd zachowujesz się nawet gorzej niż dzieci bo im jak coś się nie podoba to się do tego nie wtrącają

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale dawid po co zaczeliscie zemna dyskutowac?? dlaczego nie chce hackow ??? ja tylko sie cb zapytalem czy niedziala juz multikill no ale nagle zaczyna zemna konwersacje wojciech no to odpowiedzialem jakie jest moje zdanie i nagle wszyscy sie do mnie rzucacie ja tylko sie zapytalem czy nie dzialaja a potem leca minusy

Opublikowano

chyba multikiller już nie będzie działał chyba że wyjdzie jakis bypass.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jako że nie działa, zamykam.

Jeżeli autor będzie miał jakieś nowe pliki/informacje, niech piszę na pw - otworzę go.

Nic.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...