Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]KBOT PROBLEM

bNk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chce kurwa włączyć i używać kbota! ale gdy sie loguje to dochodzi do loadning maps i wraca spowrotem do logowania czyli do:

przechwytywanieta.png

Prosze o pomoc!!!

SERVER JID ZAKTUALIZOWANY

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Żadne 5.0.5 tylko SJID się zmienił wejdź na stronę główną kbota zmień serva wyłącz kbota i KbotCC zaloguj się do gry przez przeglądarkę następnie się wyloguj i wtedy odpal kbota i powinno być ok

bugpointblack.png

Opublikowano

a kurwa, aaaa kurwa, o ja pierdole, kurwa... kurwa straszne, ja jebie... Może tak nie bluzgaj, hmm? nic się nie stało... Weź uruchom jeszcze raz kbota, a jak dalej nie włączy się to odczekaj pare godzin, a jak do jutra się nie uda nic zrobić to może ogarnij kbotik.com ?

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

A kurwa z folderu w którym instalowałeś.. a jak nie masz to wystarczy grzecznie poprosić to ktoś udostępni..

ref

Opublikowano

Żadne 5.0.5 tylko SJID się zmienił wejdź na stronę główną kbota zmień serva wyłącz kbota i KbotCC zaloguj się do gry przez przeglądarkę następnie się wyloguj i wtedy odpal kbota i powinno być ok

SJID pisałem że zmieniłem, a po za tym nie działa, zrobiłem co kazałeś...

POMOZCIE kurwa rzesz... na pewno ktoś wie... ;/

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Jakiś idiota daje mi plusy... Jeszcze dodam, że skoro zatrzymuje się na ładowaniu mapy, to może oznaczać, że chwilowo serwer jest niedysponowany, albo tak jak właśnie przedmówcy pisali, trzeba włączyć od nowa kbota.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Panowie... Problem ma on drugi dzień już. SERWER MA ZAKTUALIZOWANY. Ile razy można pisać nabijacze? Nie, serwer nie jest niedysponowany, bo mi i innym działa, jemu nie. Jutro wejdę do niego na teamviewer i zobaczę...

Opublikowano

A kurwa z folderu w którym instalowałeś.. a jak nie masz to wystarczy grzecznie poprosić to ktoś udostępni..

Ok, spróbowałem, nie działa, ten sam problem!

Słuchaj wyłacz kbota cc bo masz pewnie w wersji 5.05

musi byc kbot cc 5.0.6

Nie, kbot cc jest w wersji 5.0.6, ale sprobowalem i też nie działa.

a może zapora ci blokuje kbot cc? ja tak miałem ale po tem wyskoczylo okienko czy nadal chce blokowac kilknelem ze nie i działa

Nie, to nie zapora, wyłączyłem i dalej ten problem.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Masz firewall'a?

Pokazuje liste kont w KBot cc?

Pokazuje liste kont w Kbot CC a właściwie jedno konto, bo tylko na jedno mam wykupione licencje...

CCleanerem usuń, przeczyść all i rejestr nim i spróbuj wtedy...

Już to robiłem, w sumie CCleanerem robie to co tydzień...

Dalej nic.

W ogóle wcześniej działało i nagle od tego nowe SJIDu nie działa :(:(

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Teraz dochodzi do Checking license i stoi, na każdym koncie.

A po za tym zapomniałem PINu do Kbot CC...

Jestem załamany... :(

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Załóż nowe konto na jabberze :(

Już nie trzeba, przypomniałem sobie, ale problem jest nadal ten sam, spowrotem, dochodzi do loading maps i wraca do logowania :(

Jestem hackiem masz jeszcze jakieś pomysły?

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Napisz do ivana o przypomnienie podaj jakieś dane i może odda. Już kiedyś był taki przypadek. I to ktoś z mpc tak miał, że zapomniał, ale napisał i mu dał pasy .

@wiem, że nie aktualne, ale ja to wysłałem prawie w tym samym momencie co ty. ;p

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Napisz do ivana o przypomnienie podaj jakieś dane i może odda. Już kiedyś był taki przypadek. I to ktoś z mpc tak miał, że zapomniał, ale napisał i mu dał pasy .

Napisałem wyżej że to nie aktualne, dalej mam ten problem z pierwszej strony z pierwszego postu, zna ktoś rozwiązanie? To jest na wszystkich kontach, nie wiem czemu :( :/

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...