Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Detected] [DL] 4StoryPL KD Hack by Killer Deluxe

Dawid333222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś daję wam najnowszego hacka wydanego wczoraj przez Killer Deluxe na e*pvp

Download

uploaded.to/file/w5qammxr

( nowy )

Skan

www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b0bfe315c46d09087cffdd7c347fadd26cf3b091f32521b69d1bade5d96d66c3-1311704316

Hack ma takie opcje jak

Unbesiegbar- nieśmiertelność

Shophack- sklep

Speedhack- szybkość (polecam 16750)

Mob Lock - przyciąga do nas moby

Fly hack - Latanie

Mob teleporter - teleportuje do nas wybranego moba

Mob killer - zabija wybranego moba

Hack działa na 64 bitach i na 32

Aby uruchomić hack należy:

1.Zrobic konto na elitepvpers.de

2.Pobrać go

3.Rozpakować całą zawartość do folderu z grą

4.Uruchomić Injector(na win 7 i vista jako administrator)

5.Teraz uruchomić grę przez 4story (nie TClient)

6.Teraz minimalizujemy grę i wybieramy 1 opcje w hacku, w ten sposób otwiera nam ustawienia konta, jedziemy na dół i mamy tam Hardware ID kopiujemy je do hacka

7.Teraz wchodzimy do oryginalnego tematu z hackiem na e*pvp w dziale 4story i dajemy thanks dla KillerDeluxa (twórcy hacka)

8.Teraz wybieramy 2 opcję koło tej 1 i hack powinien po kilku sekundach zacząć działać (jeśli nie zacznie działać trzeba wyłączyć hack potem grę zminimalizować i kliknąć to uberprufen czy jakoś tak i hack będzie działał, później robimy tylko tak

HACK NIE JEST MÓJ JA GO TU TYLKO PUBLIKUJE AUTOR HACKA TO KillerDeluxe

BARDZO WAS PROSZĘ ŻEBY NIE CHWALIĆ SIĘ TYM HACKIEM, NIE UŻYWAJCIE GO PRZY GRACZACH A TYM BARDZIEJ NIE PISZCIE CZEGOŚ TAKIEGO TYPU SPRZEDAM HACK ZA 1G]

Lord Hades:

Link dodany w tagach -code-.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanko ;]

jak sprawdzić inaczej to ID ? poniewaz noo nic nie nie bylo napisane w okienku "Hardware ID"

Chcesz zarobić na KK bądź po prostu nieco dorobić poprzez internet ?

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

Nie dzialaja mi te opcje w hacku ;/ tj speed itp.

Ale moze napisze jak robie to napiszesz mi gdzie robie blad ;p

Odpalam injector->potem z folderu 4s plik 4story->wyskakuje mi z injectora okienko z napisem kogo to hack i przycisk "ok"-> klikam w ok->gdy gra sie laduje (gram na modusie okna) klikam w 1 przycisk "HWID eintragen" i po kliknieciu wyskuje mi tam stronka z moim profilem-> zjezdzam na sam dol strony tam mam "Hardware ID" jako ze juz mam wpisany swoj ID (poszperalem i znalazlem w tamtym temacie jak sprawdzic swoje ID)-> klikam potem w przycisk w hacku nr 2 "Uberprufen" i kliknalem w przycisk thanks pod pierwszym postem tego Killera i w tym momecie chyba powinno mi zaskoczyc ale no po odczekaniu kilkunastu minut dalej nie moge zaznaczyc zadnej z opcji w hacku ;/

bylbym wdzieczny za jakis tutek(win xp 32bity) bo hack jak najbardziej by mi sie przydal patrzac na te ceny na PLu ;(

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

Nie dzialaja mi te opcje w hacku ;/ tj speed itp.

Ale moze napisze jak robie to napiszesz mi gdzie robie blad ;p

Odpalam injector->potem z folderu 4s plik 4story->wyskakuje mi z injectora okienko z napisem kogo to hack i przycisk "ok"-> klikam w ok->gdy gra sie laduje (gram na modusie okna) klikam w 1 przycisk "HWID eintragen" i po kliknieciu wyskuje mi tam stronka z moim profilem-> zjezdzam na sam dol strony tam mam "Hardware ID" jako ze juz mam wpisany swoj ID (poszperalem i znalazlem w tamtym temacie jak sprawdzic swoje ID)-> klikam potem w przycisk w hacku nr 2 "Uberprufen" i kliknalem w przycisk thanks pod pierwszym postem tego Killera i w tym momecie chyba powinno mi zaskoczyc ale no po odczekaniu kilkunastu minut dalej nie moge zaznaczyc zadnej z opcji w hacku ;/

bylbym wdzieczny za jakis tutek(win xp 32bity) bo hack jak najbardziej by mi sie przydal patrzac na te ceny na PLu ;(

Jeśli dałeś thanks killerowi to wyłącz grę i hacka i z powrotem włącz hacka później grę omiń to z Hardware ID i naciśnij ten 2 później wyskoczy jeszcze że hack by killer deluxe i hack działa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Publikowanie nielegalnego oprogramowania i działanie na szkodę firmy uważasz za coś fajnego?

Konsekwencje tego mogą być bardzo nieprzyjemne. Podobnie to spotkało twórce i tych co rozpowszechniali Legohak.

Jeśli ktoś myśli że w internecie działania przestępcze są bezkarne to się kiedyś zdziwi.

Cytat ArtCM Community Managament GAMEFORGE

Witam. Ktoś ma już nick Art, więc mój nick na tym forum to ArtCM, ale do rzeczy. GameForge otrzymało zgłoszenie od Team gier: ''4story'', ''Metin2'' i ''LastChaos'' o forum, które udostępnia nielegalne oprogramowanie dla gier online z pokroju GameForge. GF prosi, powtarzam, PROSI o usunięcie forum, bądź możliwości publikowania nielegalnego oprogramowania. XaaR podał mi link do tej oto strony. Zwracam się z prośbą do Administratora/ów forum, aby zostało ono usunięte. Konsekwencje mogą być bardzo nieprzyjemne. Wiemy, że macie paranoję na punkcie ''ułatwiania'' sobie gry. Jeśli udostępnianie nielegalnego oprogramowania do gier:

-Metin2

-4story

-LastChaos

-2Moons

Strona znana jako http://www.elitepvpers.de/ również zostanie usunięta. Jeśli administrator nie przystosuje się do zalecenia, zostanie nałożona kara grzywny w wysokości 2453, 31 zł. Zauważyliśmy, że pozwalacie sobie również na edycję klienta Metin2 z 2007 i z 2008 roku. Główny administrator forum ma zgłosić się do sądu rejonowego w Mannheim z karą wymienioną powyżej zamienioną na Euro. Jeśli administrator nie zapłaci grzywny, sąd w Niemczech, w Polsce i firma GameForge, napiszą petycję do hostingu tego forum z prośbą o natychmiastowe usunięcie forum, a administrator dostanie na adres E-Mail numer konta bankowego, na którą trzeba będzie wpłacić całą karę w wysokości 524 687, 26 zł. Za co kara?

-udostępnianie nielegalnego oprogramowania na terenie Polski.

-edycja klienta bez zgody Team danej gry oraz GameForge.

-łamanie praw autorskich firmy GameForge.

-łamanie praw autorskich klienta Metin2.

-łamanie praw autorskich klienta 4story.

-łamanie praw autorskich klienta LastChaos.

Wszelkie pytania proszę kierować w tym temacie. Proszę o nie zamykanie tematu, oraz nie banowanie mojego konta, jeśli moderator ma chodź trochę oleju w głowie. Zbanowanie mojego konta, zamknięcie tematu, bądź jego usunięcie sprawi, że każdy użytkownik z rangą Administrator otrzyma na adres E-Mail prośbę o zapłatę od GameForge w języku niemieckim. Przypominam kontakt:

Gameforge Productions GmbH

Albert-Nestler-Strasse 8

76131 Karlsruhe

Niemcy

Tel.: +49 (0)700 GAMEFORGE (+49 (0)700 426336743)

-Brak wsparcia w grze lub Gamepay pod tym numerem-

Fax: +49 (0)721 354808152

Kontakt: [email protected]

Sąd Rejonowy w Mannheim, rejestr handlowy: HRB 701682

Nr ident. VAT: DE254298652

Dyrektorzy generalni: Alexander Rösner

Jeśli kara i grzywna nie zostaną uregulowane, sąd w Mannheim i w Warszawie rozpocznie sprawę o zamknięcie forum, a administratorowi głównemu grozić będzie kara pozbawienia wolności do lat 3.

Edit: Czas na usunięcie forum: Do 20.05.2010r.

Tak jak powiedziałem. Team GF, Metin2, LastChaos i 4story napisze petycję do Sądu z prośbą o usunięcie forum i nałożenie odpowiedniej kary na Administratorów Forum. W nagrodę za niesforne zamknięcie tematu bez uzasadnienia..Proszę podać nicki wszystkich administratorów tego Forum.

Opublikowano

Gdy chciałem rozpakować ten injector do pliku z grą to wyskoczył mi błąd przy 75% rozpakowania błąd ale injector sie rozpakował z dwoma innymi plikami.Na injector biore prawym od myszki i zaznaczam uruchom zgodnie z prawami administratora i biore w zgodności z Windows XP z service pack.Potem włanczam injector i gre normalnie i nic.Ie okienko od injectora wyskoczyło gra normalnie działą a w injectorze są tam jakieś tylko napisy.HELP!!!

1325845644-U48159.gif
Bywalec
Opublikowano

Publikowanie nielegalnego oprogramowania i działanie na szkodę firmy uważasz za coś fajnego?

Konsekwencje tego mogą być bardzo nieprzyjemne. Podobnie to spotkało twórce i tych co rozpowszechniali Legohak.

Jeśli ktoś myśli że w internecie działania przestępcze są bezkarne to się kiedyś zdziwi.

Pff to na kij siedzisz na tym forum? To jest MPC-Multi Player Cheats

Elitepvpers nie zostanie zamknięte. Administrator tej strony to na bank niemiec. Co to jest dla niego 500 euro skoro może zarabiac 2000 euro?. Rozłoży to na 2-4 raty i będzie miał z głowy. Zawsze można napisac do sądu, że jest sie bez robotnym i nie ma sie w tej chwili pieniędzy, a serwer strony to do kogo innego należy. Nie wiesz jakie są przekręty. Niektórzy ciągna takie coś już 10 lat i gówno im robi sąd więc Pozdro! "Czas na usunięcie forum: Do 20.05.2010r.". Hahahahah i co? Nie ma coś zamkniętego też moge tak napisac, że ktoś dostanie karę w wysokości 500 tys zł. Aha i jakby mu groziło do 3 lat więzienia dostałby w zawieszeniu.

Co do tematu to mi działa wielkie dzięki.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Tom nie do konca Cie kumam.... Hacki sa zle.. nie zaprzeczam ale czy jest w owym hacku np opcja one hit ?? NIE hack w zadnym znaczacym stopniu nie przeszkadza uczciwym graczom....na nim mozna ewentualnie nieco zarobic (opcja sklep) i nic wiecej i o co te puste slowa z tymi karami itp ?? Moze bys tak zaczal straszyc wszystkich tych co wystawiaja goldy na allegro ? bo przez ich niskie ceny ludzie nie raz zmuszani sa do grania na hackach bo nie mogac wydawac realnej kasy na "darmowa gre" nie maja szans z ludzmi ktorzy juz nalogowo ulepszaja itemki...Tyle odemnie.

Opublikowano

Gdy chciałem rozpakować ten injector do pliku z grą to wyskoczył mi błąd przy 75% rozpakowania błąd ale injector sie rozpakował z dwoma innymi plikami.Na injector biore prawym od myszki i zaznaczam uruchom zgodnie z prawami administratora i biore w zgodności z Windows XP z service pack.Potem włanczam injector i gre normalnie i nic.Ie okienko od injectora wyskoczyło gra normalnie działą a w injectorze są tam jakieś tylko napisy.HELP!!!

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

tom h*ja mozesz zrobic ...

sorki za slownictwo

dawid mam problem mianowicie podziekowalem juz autorowi kopiuje hardware id ale nie moge wkleic poniewaz tam juz jest jakies wklejone helpp ...

Daj MINUSA -

Opublikowano

a może sprawdzisz czy to nie to samo ID co twoje? bo nie zawsze trzeba kopiować, czy naprawdę nie można zrobić tego samemu, takich prostych rzeczy jak sprawdzenie czy to to samo Id co w hacku?

A tak nie na temat gdzie jest tom? bo jego posty rozśmieszały jak je czytałem, Takiego lizusa dawno nie widziałem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a może sprawdzisz czy to nie to samo ID co twoje? bo nie zawsze trzeba kopiować, czy naprawdę nie można zrobić tego samemu, takich prostych rzeczy jak sprawdzenie czy to to samo Id co w hacku?

A tak nie na temat gdzie jest tom? bo jego posty rozśmieszały jak je czytałem, Takiego lizusa dawno nie widziałem

No bez przesady taki glupi nie jestem to napewno nie jest to samo Hardware ID ..

Daj MINUSA -

Opublikowano

No bez przesady taki glupi nie jestem to napewno nie jest to samo Hardware ID ..

Hmm Najpierw kopiujesz a potem dajesz thanks sprawdź może to to a jeśli nie to spróbuj może to uberprufen kliknąć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm, banda tępych ignorantów. Ruszcie tym łbem i zauważcie, że Tom przedstawia zdanie na temat hacków graczy z Polski (i nie tylko), co bylo, jest i bedzie pietnowane. Dlaczego?, zapraszam do wysluchania tego pana: krótko i do rzeczy

w/w uzytkownik, nie pisze tutaj po to, by was zwyzywac, tylko przedstawic stanowisko ogółu graczy z serwera w sprawie (nad)używania hackow. Nie jest to podlizywanie sie GF, czemu? Z perspektywy normalnego gracza wyglada to tak:

Wbilem max lvl, wydalem nieco mamony na kowala, zrobilem eq, ciezko zapylalem zbierajac kase, wygrywajac pojedynki, szlifujac pvp, duzo sie nameczylem w doskonaleniu tej postaci, a tu mi jakis [ehm ehm] wyjezdza z hackiem, nie podoba mi sie to, bo czemu on ma miec latwiej, szybciej, taniej, kiedy ja uczciwy ciezko na cos pracowalem? nie podba mi sie to, ze typek nielegalnie ma to, na co wiele osob poswiecilo mase czasu, pieniedzy, nerwow itp. pozatym gra dotychczas sprawiala frajde, niezla zabawa byla podczas wojen i potyczek, pamietam wiele fajnych podobojow i obronionych wiosek, fajnych walka, tu mi ten [ehm ehm] jedzie z one hitem i wszystko niszczy dookola, psujac mi zabawe, za ktora jakby nie bylo troche zaplacilem...

ale lepiej zwyzywac od donosicieli i konfidentow.

zreszta zobaczcie sobie odnosnik do YT, ktory podalem wyzej.

Opublikowano

elo mam problem z zalorzeniem konta

a mianowiecie chodzi o to (What's the abbreviation of elitepvpers?) przetlmaczylem to a nie wiem co tam wpisac porze mi ktos ???

dam +/- kto co woli

a sry za ortografie nawyk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...