Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

emu-java Cheater Project Developement to projekt, który powstał na początku czerwca 2011 roku. Wraz z koderami, których pozbierałem z przypadkowych for udało nam się na podstawie wysyłanych i odbieranych pakietów stworzyć oprogramowanie, które pozwoli wam cieszyć się niedostępnymi wcześniej możliwościami w tej grze.

Nasz soft oferuje:

- speedhack,

- nieskończony energy tab (przy zjazdach windami),

- zamrożenie koron (waluty w grze),

- zdobycie dostępu do wszystkich tierów,

- niekończące się życie.

a98uehr.png

Soft dostępny na:

To jest ukryta treść, proszę

emu-java Cheater działa bardzo prosto. Na początku upewnij się z jakiego konta się logujesz (czy to konto stimowskie czy normalne). Ważne jest by zalogować się przed zalogowaniem się w grze, aby stworzyć bypass pomiędzy klientem a serwerem.

Bardzo ważne dla użytkowników steam:

1. Steam nie ma żadnego zabezpieczenia anty-cziterskiego, więc jesteście bezpieczni, całą akcja dzieje się poza aplikacją steamu. Nawet jeżeli zdarzyło by się, że was ktoś zreportował, dostajecie ipbana na account w grze, nie stimowski.

2. Używając Steam Account przy logowaniu, należy najpierw odpalić Spiral Knights, a następnie zalogować się z softu.

3. Czasem soft może po prostu nie zadziałać ze stimem, wtedy należy powtórzyć całą czynność od początku.

Pamiętajcie, używacie te oprogramowanie na własną odpowiedzialność. Tworcy programu nie odpowiadają za to, w jaki sposób użyjecie go.

Aby pobrać, należy zapisać się do beta testów, używając do tego swojego maila. W mailu powrotnym otrzymacie link do downloadu.

Enjoy!

Edytowane przez wehate3nergy
Opublikowano

Próbowałem i niestety muszę stwierdzić, że przynajmniej mi ten soft nie działa :mellow:

Wielka szkoda, ponieważ mam już dość czekania na załadowanie się energii :(