Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Drzewo:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siemka mam pytanie jak moge sie szybko dorobić na nt?? Bo z samych bb nie przezyje .... Propozycje oprucz piór bo niemam lvl zeby je zdobyc :)..... Daje +:]

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Możesz zabijac w cp 26 gargsy i robic cp 37 bo za przejscie możesz dostac 13k czy więcej ;]

sygnaflippy.png
Opublikowano

No oki jak nosmarkt to co najbardziej na ta chwile sie oplaca kupowac ? Zabijac grasy i co dalej ? Za ile selac to co z nich wylatuje itp . Bardziej oto mi chodzi ale i tak macie plusy aale jeszcze dopiszcie :P

drzewou.jpg

by nn49261111

Opublikowano

hmm, jestem nowy ale z tego co wiem to na pudłach sie nie zarobi , zdecydowanie bardziej zarobi się na zwojach sp niskiej ( na enigmie, na avalonie nie wiem )

jestem nowy i nie proszę o surowe traktowanie.

Opublikowano

z losowych pudel 1,5kk albo jak ci sie uda wydropic skuter lub dywan to o wiele wiecej dostaniesz , nie wiem ile ale ponad 10kk moze

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

@Up dam ci + jutro bo juz niemoge dzisiaj. Ale te pudla losowe lepiej otwierac czy selac ?

drzewou.jpg

by nn49261111

Opublikowano

ja bym sprzedal , ale jedny bym otworzyl

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

A kupowac dywanu skutera czy petow?

O i niema tez jakiegos innego zarobku ale nie za realne pieniadze ? (oprucz piór)

drzewou.jpg

by nn49261111

Opublikowano

petów lepiej

a co do mojej propozycji to ja polecam tartak (na hacku najlepiej)

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

Można też szukać okazji na NosBazarze lub w sklepach [kupić tanio a sprzedać po normalniej cenie lub jeżeli masz czas dać drogo i czekać aż ktoś kupi]

ntmpc.png
Opublikowano

Obie propozycje dobre bede wawal jutro plusy tym którzy niemaja bo dzisiaj juz nie moge :P No ale żadko sie zdarza jakaś okazja ja jeszcze nigdy nie trafiłem na żadna a co z tego tartaku tak leci że sie opłaca ? ;]

drzewou.jpg

by nn49261111

Opublikowano

Obie propozycje dobre bede wawal jutro plusy tym którzy niemaja bo dzisiaj juz nie moge :P No ale żadko sie zdarza jakaś okazja ja jeszcze nigdy nie trafiłem na żadna a co z tego tartaku tak leci że sie opłaca ? ;]

Bo jak będziesz na obszarze sklepów 10min to nietrafisz.. ja ostatnio na NB kupilem 99piór anioła po 8,5k/szt i miecz na 90Lv za 700k... trzeba czekać a napewno coś Ci się trafi ;)

ntmpc.png
Opublikowano

Hehe niemam cierpliwości do takich spraw :D No ale bardzo dziekuje za pomoc można zamknac .

drzewou.jpg

by nn49261111

Opublikowano

z tartaku 20x5 rób i fmy zbieraj

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

z tartaku 20x5 rób i fmy zbieraj

tak ale za to dostanie bana , wiec po co , chyba widac kto ile wygral wiec , nie oplacalny sposob

Opublikowano

tak ale za to dostanie bana , wiec po co , chyba widac kto ile wygral wiec , nie oplacalny sposob

no nie powiedział bym już gram 3 tygodnie na tartaku i bana nie ma ...

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

Ahm każda propozycje prubowałem i każda sie sprawdza ;] Można zamknąć pomogli

drzewou.jpg

by nn49261111

Opublikowano

Lub jak masz czas, robić od nowa postać do 30lvl i do 30cp i masz 30 nos dolarów, tak kilka razy i masz pudlo ;p 5kk :)

cvsk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...